Book Nisseline, Guggenissen og Julemanden på besøg på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Nisseline, Guggenissen og Julemanden på besøg

Traditionel juletræsfest med søde nisser og en skøn julemand

Gør dit julearrangement til noget helt særligt med et besøg fra Nisseline, Guggenissen og Julemanden. Denne trio af elskelige juleskikkelser bringer en ægte, magisk julestemning, som vil glæde både børn og voksne. I dette show er der tale om en virkelig dejlig forestilling på højt artistisk niveau, udført i en rar og hyggelig stemning og i tæt samspil med publikum.

Nisseline og Guggenissen underholder børn og voksne i alle aldre med fantastiske og finurlige cirkusjuleløjer. Og naturligvis får de julemanden på besøg også. Nisseline og Guggenissen er akrobatiske kravlenisser, der løfter, bærer og ophæver tyngdekraften på hidtil usete måder - I kan derfor se frem til original juleunderholdning med denne trio.

Show med Nisseline og Guggenissen

Nisseline og Guggenissen tryller og julejonglerer og får på magisk vis ting til at forsvinde. Nogle gange dukker de op igen, andre gange ikke. Når de to jonglerer, kan de kaste, gribe og manipulere mange forskellige objekter på samme tid. Her gælder ingen naturlove til stor henrykkelse for publikum.

Nisseline er kendt for sin sprudlende energi og evne til at engagere børnene med sjove lege og historier om julens traditioner. Guggenissen, med sin hyggelige fremtoning og dybe latter, er altid klar til at hjælpe med at sprede juleglæde og indgyde julens ånd blandt gæsterne. Tilsammen er de to nisser fulde af spilopper og julehjertevarme.

Book juleunderholdning for børn

Giv dit julearrangement en ekstra dimension af magi ved at booke Nisseline, Guggenissen og Julemanden gennem Showbizz Danmark. Vores team sørger for, at alt forløber glat, og at de tre julefigurer skaber en uforglemmelig oplevelse for alle tilstedeværende. Uanset om det er til en juletræsfest, et firmaarrangement, en skolefest eller en byfest, vil deres besøg bringe smil og latter til store og små.

Kontakt os for at booke Nisseline, Guggenissen og Julemanden til dit næste julearrangement. Ring til os på 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk for mere information og booking. Lad os hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig julestemning med vores skønne juletrio.

Galleri
Pris
Print
julemand og julekvinde

Ønsker du priser på Nisseline, Guggenissen og Julemanden på besøg, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?