Book Nick Caraway på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Nick Caraway

Tryllekunstner, tankelæser og illusionist

Nick Caraway er en scene- og tryllekunstner, der har specialiseret sig i spændingsfeltet mellem klassisk trylleri, illusion og tankelæsningens kunst. I Nick Caraways trylleshows får I ikke bare en helt magisk oplevelse, men også en oplevelse der har kant og som med garanti vil blive husket længe efter forestillingen. Nick Caraway Entertainment tilbyder klassisk og skræddersyet trylleri og illusioner til virksomhedens events, produktpræsentationer mm. hvor også varighed og pris kan tilpasses. Eksempelvis kan logoer, nye produkter fremtryllles ifm produktlancering og det udgåede sortiment trylles væk, ligesom chefen eller sekretæren også kan trylles frem - , væk - eller forvandles. Nick underholder med sine færdigheder indenfor stand-up magi, trylleri og som illusionist i hele landet.

Nick Caraway har udviklet en lang række shows indenfor corporate magic, hvor nedenstående ikke er en udtømmende liste:

“Mindblowing Magic” er klassisk voksenunderholdning og et show der forbavser og forbløffer. Det er et allround show der med få og enkle rekvisitter manipulerer med publikums bevidsthed med en lang række uforklarlige
forudsigelser.

“Tryl chefen væk” - et anderledes og helt unikt illlusorisk sceneshow der altid er en succes når chefen, sekretæren eller lederen trylles frem -, væk - eller forvandles - for øjnene af dine måbende kollegaer.

Skræddersyede shows - i tæt dialog om mulighederne for at lave et helt særegent show tilpasset kunden. Eksempelvis kan showet indeholde fremtrylling/forsvinding af en person eller et produkt - der er en helt anden måde internt
at lancere et produkt på. Men også tankelæsning eller illlusoriske tricks kan skræddersyes og tilpasses.

Magic in the Dark
Et helt nyt og unikt koncept hvor trylleforestillingen er designet til at foregå i mørke og involvere føle-, høre-, duft- og smagssans. Så vi fjerner synet for en stund og sætter derfor seerne på samme niveau som blinde og svagtseende.
Hvad sker der når man fjerner synet? Er det stadig muligt at opretholde den spænding og forundring, der er forbundet med trylleri? Dette giver Magic in the Dark et overbevisende svar på. I Magic in the Dark får publikum bind for øjnene
og føres ind i et mørklagt rum. Trygt placeret i en stol vil publikum blive draget ind i et magisk univers og begynde forvandlingen fra tilskuer til aktiv deltager, en oplevelse gennem sanser vi sjældent giver lov til at spille en hovedrolle i sansning af os selv og den verden vi lever i. Eventyret lever i mørket.

Om Nick Caraway
Nick Caraway er uddannet i Århus på Klovne- & Artistskolen samt efterfølgende på The Commedia School i København og er blandt andet kendt for det grænsesættende show ”Magic in the Dark”, der er udviklet i samarbejde med Dansk Blindesamfund.

Galleri
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på Nick Caraway, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Nick Caraway på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?