MD DUO | Book dem nu på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

MD DUO

Det spiller bar´

MD Duo er en professionel danseduo, der leverer live musik og god underholdning. MD Duo kan engageres til både at spille dæmpet musik under middagen og bagefter spille op til dans til den lyse morgen. ”Der er intet arrangement, der er for stort eller småt”. MD Duo spiller til alle slags arrangementer og har optrådt til alt fra fødselsdage til bryllupper og fra halbal til festival, firma- og foreningsfester. MD Duo spiller et bredt repertoire, så der altid er musik til enhver smag og aldersgruppe. MD Duo´s sange er populære og humøret er højt, når de to jyder går på scenen.

MD Duo er fra Thy

De populære unge drenge fra MD Duo kommer fra det hele mørke Jylland, oppe ved Thy, hvor deres popularitet er enorm. De spiller musik lige fra Creedence Clearwater Revival til Bamses venner, og fra Rasmus Seebach til Kim Larsen.
Orkestret har bestået i flere år, og har fået stor ros for b.la. det enormt alsidige repertoire, samt evnen for at holde gang i dansegulvet hele aftenen med favorit musikhits fra alle årtier. Publikum kan også glæde sig til sange af bl.a.: Lars Lilholt, Ib Grønbech, Rocazino, Thomas Helmig, Johnny Madsen,Volbeat, John Mogensen og mange mange flere! Og MD Duo har endda også selv skrevet et par ørehængere, som fx.: Malta, Gi´ mig fri nu til middag, Thy og Limfjordsporter. "Det spiller bar´" er deres motto og det må man sige det gør, når MD Duo går på scenen.

MD Duo pris og booking

Vil du skabe en fest med gang i dansegulvet og højt humør, så kontakt os for booking af MD Duo. Duoen spiller masser af dansktophits blandet med egne radiohits og internationale kunstnere. Har du specielle ønsker, vil de gøre alt for at efterkommer dem, så du får netop det arrangement, du har ønsket dig. Har du spørgsmål til pris eller ledige dage, så er du velkommen til at ringe til os eller benytte formularen her på siden.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print
md duo1

Ønsker du priser på MD DUO, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg MD DUO på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?