Book Peter Maler fra Gjøl på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Showbizz logo i rød

Menu

Peter Maler fra Gjøl

En kanon dygtig og erfaren solomusiker

Peter Maler fra Gjøl er en kanon dygtig musiker og en meget erfaren solomusiker. Udover at Peter Maler samarbejder med landets førende hoteller og kroer, hvor han år efter år bliver anbefalet til mange private fester, har han også spillet til weekendophold, firmafester, receptioner, havne- og byfester, open by night arrangement...

En kanon dygtig og erfaren solomusiker

Peter Maler fra Gjøl er en kanon dygtig musiker og en meget erfaren solomusiker. Udover at Peter Maler samarbejder med landets førende hoteller og kroer, hvor han år efter år bliver anbefalet til mange private fester, har han også spillet til weekendophold, firmafester, receptioner, havne- og byfester, open by night arrangementer, Tv-optræden, spillet i lokalradio og gennem 4 år, har Peter Maler været fast leverandør af musikken til Hurup Revyen.

Peter Maler fra Gjøl spiller et meget bredt og alsidigt repertoire under middagen fremført i et passende lydniveau og med indføling og en intuitiv fornemmelse for, hvilken genre der behager publikum samt for hvilken mængde af indslag, der er passende. Til dansen formår Peter Maler hver gang at få alle gæsterne på gulvet. Med spilleglæde og egne tolkninger af nye og gamle slagere, kan Peter Maler henrykke såvel den unge som den ældre generation. For Peter Maler fra Gjøl er nøgleordene kvalitet og et personligt musikalsk udtryk i måden at udfolde sig på.

En fortsat udviklingsproces, der i høj grad er baseret på samspillet med arrangørerne og deres gæster. Sjælden har man set og hørt en musiker, som leverer så gennemarbejdet et produkt. Peter Maler fra Gjøl er en ener og han skal opleves.

Læs mereVis mindre
Galleri
Pris
Peter Maler fra Gjøl i bevægelse på strand Peter Maler fra Gjøl - strand, frontbillede Peter Maler fra Gjøl - holder hat og går ned ad trappe
Peter Maler fra Gjøl - natur, holder armen frem Peter Maler fra Gjøl - natur, holder sin hat Peter Maler fra Gjøl - stranden, holder på sin jakke
Peter Maler fra Gjøl er tilføjet i priskategorien
6000-10.000

Prisgruppen er vejledende. Ønsker du et konkret tilbud på booking af Peter Maler fra Gjøl, kan du ringe til os på 70 27 03 07 eller udfylde formularen her på siden.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Modtag aktuelle nyheder og

gode tilbud direkte i din mailboks.

Showbizz Danmark Hovedkontor

Gamlehave Alle 12

2920 Charlottenlund

Tlf. 70 27 03 07

showbizz@showbizz.dk