Book DJ Flemming Kiil på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

DJ Flemming Kiil

Partymusik for det voksne og modne publikum i absolut særklasse

Til offentlige samt private fester er DJ og entertaineren Flemming Kiil kendt for at kunne sætte gang i festen med et sikker valg af musik, uanset om det drejer sig om et stort eller lille arrangement. DJ Flemming Kiil råder over topprofessionelt P.A. lyd- og lysanlæg, hvilket vil sige beh...

Partymusik for det voksne og modne publikum i absolut særklasse

Til offentlige samt private fester er DJ og entertaineren Flemming Kiil kendt for at kunne sætte gang i festen med et sikker valg af musik, uanset om det drejer sig om et stort eller lille arrangement. DJ Flemming Kiil råder over topprofessionelt P.A. lyd- og lysanlæg, hvilket vil sige behagelig lyd samt flot lysopsætning. Det er Jeres fest, og der spilles selvfølgelig efter Jeres anvisninger.

De gode gamle "oldies but goodies" og helt frem til nutidens radiopartyhits. Et fantastisk stort og bredt musikrepertoire, der sætter gang i danselysten hos selv de mest krævende gæster - ung som gammel. Musikken vil blive specielt udvalgt, så den passer til Jeres gæster. Der spilles også gerne musik på opfordringer. Partymusik vi alle kan danse og synge med på.

Som en af de få DJ's tilbyder Flemming Kiil at spille under middagen. Under middagen spilles der dejlig, afdæmpet dinnermusik, stilfuldt, alsidigt og
stemningsfyldt. Dette vil helt sikkert bringe gæsterne i godt humør. Ønskes der evt. fællessang eller skålesange, så giv endelig besked. Vi arrangerer gerne dette efter Jeres idéer og ønsker. Der spilles med på de medbragte festsange, der måtte komme i løbet af aftenen.

Herudover spiller Flemming Kiil temafester udover det sædvanelige. Han har musikken samt ekspertisen til at fuldføre festen, så den bliver en succes.

Flemming Kiil spiller musik fra de fedeste, festligste og mest farverige fem årtier! Musikken fra 60’erne, 70’erne, 80'erne, 90'erne og 00'erne er nok det, der huskes bedst, da det stadig bliver spillet i tiden nu. Flemming Kiil spiller både danske og udenlandske hits fra de fem årtiers musiktid samt fortæller anekdoter.

Flemming Kiil spiller også i Tyskland og kender den festlige originale tyske slagerpartymusik inden for tyrolermusik, oktoberfestmusik, aprés ski og neue deutsche welle. Partymusik, kædedans og fællessang samt diverse lystige skåleviser og de bedste elementer fra Oktoberfesten Beerfest i München, der her er krydret med vores egne tiltag fra Danmark.

Og fra Toppen af Poppen spilles også de største danske hits, som vi alle sammen kender! Vi garanterer, at der vil være noget for enhver smag.

 

Læs mereVis mindre
Galleri
Video
Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters