Book Levende Statue på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Showbizz logo i rød

Menu

Levende Statue

Prisvindende levende statue

Siden 2016 har Signe Marie optrådt som levende statue på store internationale events i Nordamerika, Mellemøsten, Asien og rundt i Europa. Desuden er hun udtaget til VM forlevende statuer i Holland i oktober 2019. Hun værdsætter fantasifuld kreativitet og finder inspiration til de skønne karakterer i eventyr. Kostumerne er håndlavede og de...

Prisvindende levende statue

Siden 2016 har Signe Marie optrådt som levende statue på store internationale events i Nordamerika, Mellemøsten, Asien og rundt i Europa. Desuden er hun udtaget til VM forlevende statuer i Holland i oktober 2019. Hun værdsætter fantasifuld kreativitet og finder inspiration til de skønne karakterer i eventyr. Kostumerne er håndlavede og designede af hende.

Som levende statue kan Signe Marie bl.a. være Guld Feen, der er en levende attraktion, som får enhver til at smile. Hun spreder kærlighed og glæde med blink og smil, kys og magisk fe støv. Hendes mission er at fylde livet med magi. En anden mulighed er Prinsesse Toben og Enhjørningen Dennis, hvor der er to fantasifulde og farverige karakterer. Som Spacy Lady kan den levende statue være et nysgerrigt og glad rumvæsen fra en fjern planet, som nu er kommet til Jorden for at transmittere de gode signaler. I skikkelsen af Snedronningen er den levende statue en fortryllende smuk og charmerende figur.

Hun får folk til at glemme deres bekymringer, når hun sender dem luftkys indhyllet i magisk sne. Endnu en kærlighedsfigur er at finde i Valentina, der er skabt med kærlighed og skønhed som inspiration. Hun er kærlighedens gudinde, der byder alle varmt velkommen i hendes funklende røde univers. Endelig kan den levende statue optræde som Tommelise, der er så fin og yndig.

Læs mereVis mindre
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Modtag aktuelle nyheder og

gode tilbud direkte i din mailboks.

Showbizz Danmark Hovedkontor

Gamlehave Alle 12

2920 Charlottenlund

Tlf. 70 27 03 07

showbizz@showbizz.dk