Book Julepatruljen på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Julepatruljen

Oplev magien med Julle & Jaltes søde Nisse-show

Julen er en tid fyldt med glæde, magi og traditioner. Julle & Jalte bringer denne julestemning til live med deres charmerende nisse-show, der er perfekt for både store og små. Med en kombination af humor, musik og klassiske juletraditioner skaber Julle & Jalte en uforglemmelig oplevelse for alle.

Selve varer cirka 25 minutter og er spækket med skæg og ballade. Showet inkluderer en række sjove indslag, magiske tryllerier og selvfølgelig masser af god og glad musik, som får alle til at synge med. En af højdepunkterne er dansen om juletræet, en elsket tradition som alle kan deltage i og nyde.

Besøg af selveste julemanden

Efter det underholdende nisse-show tager Jalte på en mission for at finde selveste Julemanden. Når han vender tilbage, er det som den ikoniske figur, der deler godter eller gaver ud, alt efter arrangørens ønske. Denne del af showet, hvor børnene møder Julemanden, skaber en helt særlig og magisk julestemning, som børnene vil huske i lang tid.

Julle (Susanne Overgaard) og Jalte (Peter Holst-Beck), de to erfarne skuespillere og musikere, sikrer en fuldendt juleoplevelse med deres professionelle tilgang til børneunderholdning. Udover det 25 minutter lange nisse-show inkluderer pakken også en 15-20 minutters session, hvor Julemanden og Julle deler godter ud. For at sikre, at showet kører glat, medbringer de deres eget lyd- og lysudstyr.

Book Julle & Jalte til julefesten

Gør den næste julefest uforglemmelig ved at booke Julle og Jaltes Nisse-show. De er perfekte til skoler, børnehaver, firmaarrangementer og byfester, deres show spreder glæde og julestemning. Med besøg af Julle & Jaltes Nisse-show er der garanti for smil, latter og en magisk julestemning, som alle vil elske.

Du kan kontakte os på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk. Vi vil hjælpe dig med at booke den rette juleunderholdning. Udover jule-shows, tilbyder Showbizz Danmark også et væld af forskellige juleunderholdere og julemusik, der passer til julens begivenheder.

Print

Ønsker du priser på Julepatruljen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?