Book Heaven Danceband på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Heaven Danceband

Umuligt at sidde stille når Heaven Danceband spiller

Publikum kan være helt sikre på, at når Heaven DanceBand går på scenen, så fyldes dansegulvet på et kort øjeblik. Det er ganske enkelt umuligt at sidde stille, når de 3 musikere hurtigt sørger for, at alle bliver i godt humør med populær musik fra de gode gamle 60´ere, 70´ere, 80´ere og 90´ere. Heaven Danceband spiller et bredt repertoire af de allerbedste og mest kendte hits fra mere end 40 årtier godt krydret med en masse god dansktop-musik, man både kan synge med på og naturligvis danse til. Heaven Danceband sætter en ære i at skabe en fest fra scenen, der forplanter sig hele vejen gennem lokalet - og ned til bagerste række. De tre erfarne musikere har mange års erfaring i musikbranchen og ved med garanti, hvordan en fest skal skubbes rigtigt i gang.

Heaven Danceband Pris

Helt selvfølgeligt medbringer Heaven Danceband eget professionelle lyd- og lysanlæg og kan naturligvis tilpasse deres set-up til ethvert arrangement, uanset størrelse og lokalitet og prisen kan således tilpasses derefter. En mulighed er også, at Heaven Danceband spiller dæmpet musik under middagen for efterfølgende at spille op til dans til langt ud på natten. Kontakt os for en pris og ledige datoer på enten en danseaften eller et helaftens-arrangement med Heaven Danceband.

Book Heaven Danceband

Book Heaven Danceband, som er specielt velegnet til firma- og foreningsfester, byfester og større familiearrangementer, hvor dansegulvet uden tvivl bliver aftenens travleste område. Det er muligt at booke bandet til flere forskellige typer arrangementer, også hvis du ønsker noget helt specielt. Hos Showbizz Danmark kan du altid være sikker på at få gode råd, inspiration og vejledning og du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07 eller på showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Heaven Danceband, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?