Book Heaven Danceband på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Heaven Danceband

Umuligt at sidde stille når Heaven Danceband spiller

Publikum kan være helt sikre på, at når Heaven DanceBand går på scenen, så fyldes dansegulvet på et kort øjeblik. Det er ganske enkelt umuligt at sidde stille, når de 3 musikere hurtigt sørger for, at alle bliver i godt humør med populær musik fra de gode gamle 60´ere, 70´ere, 80´ere og 90´ere. Heaven Danceband spiller et bredt repertoire af de allerbedste og mest kendte hits fra mere end 40 årtier godt krydret med en masse god dansktop-musik, man både kan synge med på og naturligvis danse til. Heaven Danceband sætter en ære i at skabe en fest fra scenen, der forplanter sig hele vejen gennem lokalet - og ned til bagerste række. De tre erfarne musikere har mange års erfaring i musikbranchen og ved med garanti, hvordan en fest skal skubbes rigtigt i gang.

Heaven Danceband Pris

Helt selvfølgeligt medbringer Heaven Danceband eget professionelle lyd- og lysanlæg og kan naturligvis tilpasse deres set-up til ethvert arrangement, uanset størrelse og lokalitet og prisen kan således tilpasses derefter. En mulighed er også, at Heaven Danceband spiller dæmpet musik under middagen for efterfølgende at spille op til dans til langt ud på natten. Kontakt os for en pris og ledige datoer på enten en danseaften eller et helaftens-arrangement med Heaven Danceband.

Book Heaven Danceband

Book Heaven Danceband, som er specielt velegnet til firma- og foreningsfester, byfester og større familiearrangementer, hvor dansegulvet uden tvivl bliver aftenens travleste område. Det er muligt at booke bandet til flere forskellige typer arrangementer, også hvis du ønsker noget helt specielt. Hos Showbizz Danmark kan du altid være sikker på at få gode råd, inspiration og vejledning og du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07 eller på showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Heaven Danceband, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for hurtig og kyndig vejledning i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters