Book Finn Nørbygaard på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Finn Nørbygaard

Underholdende show med anerkendt komiker

Finn Nørbygaard er en rutineret underholder og er uden tvivl en booking værd. Han kan på sin helt egen facon fastholde publikum i sin hule hånd. Når Finn Nørbygaard går på scenen, kan du som arrangør godt regne med, at dine gæster bliver underholdt fra første øjeblik.

Finn har talent for komik og mimik, og i enhver henseende er han bare en sjov mand. Med glædeligt humørspredende Nørbygaard på scenen er succesen i hus, og derfor er det bare om at få foretaget en booking af ham til dit næste, underholdende arrangement.

Han blev landskendt, da han sammen med Jacob Haugaard i 80'erne gav den som buskontrollører på TV og samtidig udødeliggjorde udtrykket 'Jadak'. Senere fortsatte de makkerskabet blandt andet i filmen 'Jydekompagniet' samt i TV-reklamerne for Squash.

Finn Nørbygaard har også huseret på landets store scener i egne shows - og nu snart også til din fest? Der er tale om komik på første klasse, som du absolut skal have glæden af.

Finn Nørbygaard show

Du kan forvente en topprofessionel forestilling fra start til slut, når anerkendte Finn Nørbygaard går på scenen og underholder med komik fra bedste og sjoveste skuffe. Med personlige både op- og nedture, er der garanti for humoristisk underholdning, der både kan være tankevækkende samt hylende morsomt på én og samme tid. Med en hel del år på bagen som både komiker, skuespiller, musiker og entertainer kan du se frem til humor og kreative indslag af Finn Nørbygaard."Mit liv som klovn" er et sprit-nyt, komisk show, som krydres med musik og sang. Læs mere her.

Finn Nørbygaard foredrag

Som både skuespiller og komiker, og med sin medvirken i flere film og underholdende shows, er Finn Nørbygaard altså garant for at give sit publikum en sjov oplevelse. Men den morsomme herre tager dog også gerne de lidt mere seriøse briller på, når han optræder med foredrag.

Til et foredrag kan du forvente spændende og tankevækkende fortællinger om alt mellem himmel og jord fra Finn Nørbygaards liv. Du kan derfor se frem til historier fra hans barndom og opvækst, karriere samt mødet mellem ham og Jacob Haugaard.

Det kan nok ikke helt undgås, at der vil snige sig et par sjove bemærkninger ind til fra højre til dette foredrag, da vi jo har at gøre med en komiker med stort K.

Book Finn Nørbygaard

Hvis ikke du før har oplevet et komisk Finn Nørbygaard show, så kan du godt glæde dig og se frem til en underholdende seance, hvor der er plads til store smil, latter og højt humør. Faktisk vil den gode stemning brede sig helt automatisk, når komikeren går på scenen og underholder det bedste, han har lært.

Til et Finn Nørbygaard show bliver der taget højde for jeres ønsker, så komikken er tilpasset publikummet. Men mon ikke også I gerne vil overraskes af Finn, når hans brede repertoire inden for komik indtager rummet? I får uden tvivl en aften, I sent vil glemme med et Finn Nørbygaard show.

Lad Showbizz Danmark hjælpe dig med at arrangere et fantastisk program for dit næste event. Vi er behjælpelige med at booke det helt rette underholdning til enhver lejlighed. Kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller på mail showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Pris
Print
Finn Nørbygaard med skjorte og jakke ved hvid baggrund

Ønsker du priser på Finn Nørbygaard, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?