Book Finn Nørbygaard på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Finn Nørbygaard

Finn Nørbygaard booking

Finn Nørbygaard er en rutineret underholder og er uden tvivl en booking værd. Han kan på sin helt egen facon fastholde publikum i sin hule hånd. Når Finn Nørbygaard går på scenen, kan du som arrangør godt regne med, at dine gæster bliver underholdt fra første øjeblik.

Finn har talent for komik og mimik, og i enhver henseende er han bare en sjov mand. Med glædeligt humørspredende Nørbygaard på scenen er succesen i hus, og derfor er det bare om at få foretaget en booking af ham til dit næste, underholdende arrangement.

Han blev landskendt, da han sammen med Jacob Haugaard i 80'erne gav den som buskontrollører på TV og samtidig udødeliggjorde udtrykket 'Jadak'. Senere fortsatte de makkerskabet blandt andet i filmen 'Jydekompagniet' samt i TV-reklamerne for Squash.

Finn Nørbygaard har også huseret på landets store scener i egne shows - og nu snart også til din fest? Der er tale om komik på første klasse, som du får glæden af ved en Finn Nørbygaard booking.

Finn Nørbygaard

Du kan forvente en topprofessionel forestilling fra start til slut, når anerkendte Finn Nørbygaard går på scenen og underholder med komik fra bedste og sjoveste skuffe. Med personlige både op- og nedture, er der garanti for humoristisk underholdning, der både kan være tankevækkende samt hylende morsomt på én og samme tid.

Med en hel del år på bagen som både komiker, skuespiller, musiker og entertainer kan du se frem til humor og kreative indslag af Finn Nørbygaard. Han er dygtig til at udforme et show, til både dags- og aftenarrangementer, som når ud til den brede befolkning.

Underholdning skal være for alle, og dertil stiller Finn Nørbygaard gerne op for at sikre dette.

Finn Nørbygaard show

Hvis ikke du før har oplevet et komisk Finn Nørbygaard show, så kan du godt glæde dig og se frem til en underholdende seance, hvor der er plads til store smil, latter og højt humør. Faktisk vil den gode stemning brede sig helt automatisk, når komikeren går på scenen og underholder det bedste, han har lært.

Til et Finn Nørbygaard show bliver der taget højde for jeres ønsker, så komikken er tilpasset publikummet. Men mon ikke også I gerne vil overraskes af Finn, når hans brede repertoire inden for komik indtager rummet? I får uden tvivl en aften, I sent vil glemme med et Finn Nørbygaard show.

Print
Finn Nørbygaard med skjorte og jakke ved hvid baggrund
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters