Book Finn Nørbygaard på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Finn Nørbygaard

Underholdende show med anerkendt komiker

Finn Nørbygaard er en rutineret underholder og er uden tvivl en booking værd. Han kan på sin helt egen facon fastholde publikum i sin hule hånd. Når Finn Nørbygaard går på scenen, kan du som arrangør godt regne med, at dine gæster bliver underholdt fra første øjeblik.

Finn har talent for komik og mimik, og i enhver henseende er han bare en sjov mand. Med glædeligt humørspredende Nørbygaard på scenen er succesen i hus, og derfor er det bare om at få foretaget en booking af ham til dit næste, underholdende arrangement.

Han blev landskendt, da han sammen med Jacob Haugaard i 80'erne gav den som buskontrollører på TV og samtidig udødeliggjorde udtrykket 'Jadak'. Senere fortsatte de makkerskabet blandt andet i filmen 'Jydekompagniet' samt i TV-reklamerne for Squash.

Finn Nørbygaard har også huseret på landets store scener i egne shows - og nu snart også til din fest? Der er tale om komik på første klasse, som du absolut skal have glæden af.

Finn Nørbygaard show

Du kan forvente en topprofessionel forestilling fra start til slut, når anerkendte Finn Nørbygaard går på scenen og underholder med komik fra bedste og sjoveste skuffe. Med personlige både op- og nedture, er der garanti for humoristisk underholdning, der både kan være tankevækkende samt hylende morsomt på én og samme tid.

Med en hel del år på bagen som både komiker, skuespiller, musiker og entertainer kan du se frem til humor og kreative indslag af Finn Nørbygaard. Han er dygtig til at udforme et show, til både dags- og aftenarrangementer, som når ud til den brede befolkning.

Underholdning skal være for alle, og dét stiller Finn Nørbygaard gerne op for at sikre.

Finn Nørbygaard foredrag

Som både skuespiller og komiker, og med sin medvirken i flere film og underholdende shows, er Finn Nørbygaard altså garant for at give sit publikum en sjov oplevelse. Men den morsomme herre tager dog også gerne de lidt mere seriøse briller på, når han optræder med foredrag.

Til et foredrag kan du forvente spændende og tankevækkende fortællinger om alt mellem himmel og jord fra Finn Nørbygaards liv. Du kan derfor se frem til historier fra hans barndom og opvækst, karriere samt mødet mellem ham og Jacob Haugaard.

Det kan nok ikke helt undgås, at der vil snige sig et par sjove bemærkninger ind til fra højre til dette foredrag, da vi jo har at gøre med en komiker med stort K.

Book Finn Nørbygaard

Hvis ikke du før har oplevet et komisk Finn Nørbygaard show, så kan du godt glæde dig og se frem til en underholdende seance, hvor der er plads til store smil, latter og højt humør. Faktisk vil den gode stemning brede sig helt automatisk, når komikeren går på scenen og underholder det bedste, han har lært.

Til et Finn Nørbygaard show bliver der taget højde for jeres ønsker, så komikken er tilpasset publikummet. Men mon ikke også I gerne vil overraskes af Finn, når hans brede repertoire inden for komik indtager rummet? I får uden tvivl en aften, I sent vil glemme med et Finn Nørbygaard show.

Lad Showbizz Danmark hjælpe dig med at arrangere et fantastisk program for dit næste event. Vi er behjælpelige med at booke det helt rette underholdning til enhver lejlighed. Kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller på mail showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Pris
Print
Finn Nørbygaard med skjorte og jakke ved hvid baggrund

Ønsker du priser på Finn Nørbygaard, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters