Book Jacob Haugaard på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Jacob Haugaard

Book Jacob Haugaard

Oplev topunderholdning med den største spasmager. Book Jacob Haugaard, fordi han er en mand, der har prøvet meget i sit liv og karriere, hvilket han bidrager med i sine optrædener. Du vil derfor få én på opleveren, når Jacob fortæller gode anekdoter og underholder på højeste niveau.

Med andre ord er der garanti for et komisk show, der er inspireret af den kunstneriske alsidighed, der har været Jacobs varemærke gennem hele karrieren. Der er ikke den slags underholdning, som Jacob Haugaard ikke kan levere, hvorfor han er en booking værd – en ren og skær fornøjelse.

Han er dygtig og ved, hvad han laver. Der er garanti for smil, grin og latter, når man er i selskab med denne spasmager. Derfor skal du helt sikkert booke Jacob Haugaard til dit næste arrangement, hvor der skal være komik fra allerbedste skuffe.

Det er jo ikke for sjov, at han i 2010 modtog Tribini-prisen, der gives til ”humørspreder, som udviser original kreativitet i sit virke med et godt øje for de skøre og skæve vinkler”. Book Jacob Haugaard for at se ham leve op til denne flotte pris.

Jacob Haugaard

Jacob Haugaard er som sædvanlig klar til at underholde med komik, sang og musik eller på at medvirke ved festen som konferencier. Jacob Haugaard er original og er umulig at beskrive, fordi hans optræden er så uforudsigelig.

Den ene gang efter den anden overrasker Jacob Haugaard med sine pudsige og pludselige påfund og idéer, og det er dét, der gør ham så speciel som underholder eller konferencier. Selvom den dygtige underholder, Haugaard, er uforudsigelig, målretter han sine shows efter forudgående aftale, så det altid rammer plet for publikum.

Komiker, musiker, komponist, tekstforfatter, politiker og konferencier er blot nogle af de titler, Jacob Haugaard kan pryde sig med.

Jacob Haugaard pris

Spørger du ham selv, så sætter Jacob Haugaard pris på at underholde sit publikum til fulde og sikrer altid, at de har en vidunderlig og sjov aften.

Haugaard har alle dage sat et smil på sit publikum, om end han har optrådt med Finn Nørbygaard, til Dansk Melodi Gran Prix med sangen ”Hammer Hammer Fedt” eller alene som komiker, musiker eller konferencier.

Den anerkendte underholder giver publikum i alle aldre et smil på læben, da det for ham, betyder alverdens at være en humørspreder. Så hvis du sætter pris på topklasse underholdning, er det uden tvivl Jacob Haugaard, der skal optræde til dit næste arrangement.

Print
Jacob Haugaard iført sort jakke og slips Jacob Haugaard iført rød jakke med glitter
Jacob Haugaard i blå blomstret jakke
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters