Book Jacob Haugaard på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Jacob Haugaard

Jacob Haugaard foredrag

Oplev topunderholdning med den største spasmager. Book Jacob Haugaard, fordi han er en mand, der har prøvet meget i sit liv og karriere, hvilket han bidrager med i sine optrædener og foredrag. Du vil derfor få én på opleveren, når Jacob fortæller gode anekdoter og underholder på højeste niveau.

Med andre ord er der garanti for et komisk show, der er inspireret af den kunstneriske alsidighed, der har været Jacobs varemærke gennem hele karrieren. Der er ikke den slags underholdning, som Jacob Haugaard ikke kan levere, hvorfor han er en booking værd – en ren og skær fornøjelse.

Han er dygtig og ved, hvad han laver. Der er garanti for smil, grin og latter, når man er i selskab med denne spasmager. Derfor skal du helt sikkert booke Jacob Haugaard til dit næste arrangement, hvor der skal være komik fra allerbedste skuffe.

Det er jo ikke for sjov, at han i 2010 modtog Tribini-prisen, der gives til ”humørspreder, som udviser original kreativitet i sit virke med et godt øje for de skøre og skæve vinkler”. Book Jacob Haugaard for at se ham leve op til denne flotte pris.

Book sjov underholdning

Jacob Haugaard er som sædvanlig klar til at underholde med komik, sang og musik eller på at medvirke ved festen som konferencier. Han er original og er umulig at beskrive, fordi hans optræden er så uforudsigelig.

Den ene gang efter den anden overrasker Jacob Haugaard med sine pudsige og pludselige påfund og idéer, og det er dét, der gør ham så speciel som underholder eller konferencier. Selvom den dygtige underholder, er uforudsigelig, målretter han sine shows efter forudgående aftale, så det altid rammer plet for publikum.

Komiker, musiker, komponist, tekstforfatter, politiker og konferencier er blot nogle af de titler, Jacob Haugaard kan pryde sig med.

Medvind på cykelstierne

Han er en mand, der er særligt kendetegnet ved sjove udtalelser – selv inden for politik, som har præget en stor del af hans karriere. Netop for at parodiere andre politikeres uholdbare valgløfter, indeholdt hans løfter nemlig både større julegaver til alle, flere hvaler i Randers Fjord samt medvind på cykelstierne.

Han er altså en bemærkelsesværdig person lige meget, hvor han optræder. Både i arbejdslivet inden for politik, i underholdningsbranchen som komiker eller under et foredrag og i film og tv-serier med Jacob Haugaard kan kolleger og publikum få sig et godt grin.

Spørger du ham selv, så sætter Jacob Haugaard pris på at underholde sit publikum til fulde og sikrer altid, at de har en vidunderlig og sjov aften.

Hvad koster Jacob Haugaard mon?

Haugaard har alle dage sat et smil på sit publikum, om end han har optrådt med Finn Nørbygaard, til Dansk Melodi Gran Prix med sangen ”Hammer Hammer Fedt” eller alene som komiker, musiker eller konferencier.

Den anerkendte underholder giver publikum i alle aldre et smil på læben, da det for ham, betyder alverdens at være en humørspreder. Så hvis du sætter pris på topklasse underholdning, er det uden tvivl Jacob Haugaard, der skal optræde med et underholdende show eller foredrag til dit næste arrangement.

Alt afhængig af størrelsen på dit selskab, varigheden af et show, og hvor i landet du afholder dit arrangement, kan prisen variere.

Hos Showbizz Danmark anbefaler vi derfor, at du tager kontakt til os ved enten at ringe til os på telefon 70 27 03 07 eller ved at sende os en mail på showbizz@showbizz.dk, så giver vi dig en pris og hjælper dig med at planlægge en succesfuld dag eller aften i selskab med Jacob Haugaard.

Galleri
Pris
Print
Jacob Haugaard iført sort jakke og slips Jacob Haugaard iført rød jakke med glitter
Jacob Haugaard i blå blomstret jakke

Ønsker du priser på Jacob Haugaard, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?