Book Én Over / Én Under på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Én Over / Én Under

3 barstole, 15 sange og historier til det voksne publikum

En over / En under er et dansk vokalensemble, som blev dannet i 1984 med sangerne Gitte Naur, Iben Plesner, Ole Rasmus Møller og pianisten Ivar Lind Greiner som den oprindelige besætning. Ensemblet lavede som de første i Danmark, akustiske rockcabaretter. Forestillingerne blev spillet på Cafe Liva, Svalegangen, Århus Teater, Kafcafeen, Skagens Fiskerestaurant m.fl. Ensemblet har medvirket i en lang række underholdningsudsendelser på DR1 og TV2. Trioen har siden 2012 bestået af Gitte Naur, Peter Smith og stifteren Ole Rasmus Møller. Ensemblet har udgivet 3 albums : "Der er lige et par ting" (85) "Med Livet i Hænderne" (95) & "Én Over/Én Under" (2015) Desuden medvirker de på Sebastians 2 musical-albums: Ronja Røverdatter & Hodja fra Pjort.

En aften i blændende selskab

Det voksne publikum kan glæde sig til en aften i selskab med tre blændende sangere og en lille snes fantastiske sange. En fordanskning af Paul Simon´s “Fifty Ways to Leave Your Lover” og Gnags´ “Ridser, Revner & Buler” har i Én Over/ Én Under´s nye versioner ligget i rotation på DR´s radiokanaler. Måske du ikke har oplevet dem live, men så  har du måske alligevel hørt den velsyngende trio og deres seneste album. Det kan også være du har hørt dine børn eller børnebørn synge med på “Hvorfor det da” fra Sebastian musicalplade “Ronja Røverdatter”? Hvis ja…. så kender du lyden af Én Over/ Én Under. Det er nemlig dem, der synger Sebastian´s populære sang.

En aften med Én Over / Én Under byder bl.a på et genhør med Sebastians “Hvis du tror du er noget” ligesom du kan høre et par af C.V. Jørgensens andre genistreger samt en H.C. Andersen tekst i ny fortolkning med musik af Allan Mortensen. Rockikonet over dem alle, John Lennon, har også sneget sig indenfor med klassikerne “Woman” og “Imagine” i fremragende danske oversættelser. Du kender sikkert mange af sangene i forvejen, for de tre medvirkende, Gitte Naur, Ole Rasmus Møller og Peter Smith har valgt de bedste af de bedste, udsat dem for smukke harmonier, 3 stemmer, 1 guitar og 3 barstole. Enkelt og nærværende.

40 år sammen

I 2023 fejrer trioen 40 år sammen. Det gør de med en lille række koncerter rundt omkring i landet... og bagefter ønsker de at stoppe, mens “legen er god” og fremover kun underholde ved mindre private arrangementer.

Trioen tæller:
Gitte Naur. Op igennem 80’erne var Gitte Naur en del af indercirklen på den danske rockscene, bl.a. som sangerinde i News, Tøsedrengene og Rugsted-Kreutzfeldt. Senere dannede Gitte sammen med Anne Dorte Michelsen ‘husmorgruppen ”Venter på far”, som med deres satiriske sange tog familien Danmark med storm. Gitte Naur har desuden medvirket i et hav af musikforestillinger, heriblandt Frit fald, Another Brick in the Wall, Den Eneste Ene, Olsenbanden m.fl.

Ole Rasmus Møller har tilført lune og elegance til cabaret-forestillinger og musicals gennem 3 årtier. Hans karriere tog for alvor fart, da han sammen med bl.a. Allan Mortensen dannede kvartetten ”Hans Mosters Vovse” sidst i 70erne. Siden har han medvirket i et hav af musicals, som fx Godspell, Hair, Cabaret og My Fair Lady. Ole Rasmus Møller er også initiativtager til ‘Én Over / Én Under’, som han startede i 1984.

Peter Smith er singer/songwriter af den allerfornemste og mest produktive slags. Siden den grammy-nominerede debut i 1991 “Kærlighedens Disciplin” (med titlerne Få det Godt Sammen & Alt Jeg Ville Have Sagt) har Peter udgivet 6 soloalbums. Sideløbende med sin solokarriere er Peter Smith bl.a. leadsanger/guitarist i Beatles-tribute orkesteret “Repeatles”.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print
en over en under

Ønsker du priser på Én Over / Én Under, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Én Over / Én Under på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters