Book Cisilia og Pharfar på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Cisilia og Pharfar

Unikt samarbejde mellem Cisilia og Pharfar

Der er lagt op til en super fed aften med masser af reggae og dancehall, når Cisilia og Pharfar præsenterer en lang række hits fra deres bagkatalog i et nyt unikt samarbejde. I 2024 turnerer de to Danmark rundt i et exclusivt setup til landets spillesteder, hvor publikum kan se frem til masser af god musik og fede vokaler. Cisilia har gennem en årrække haft mange hits, som stadig rammer en bred målgruppe og har de senere år udgivet en del nye singler. Pharfar har igennem snart mange år været med i en række projekter som Bigstok Røgsystem og Humørexpressen samt produceret hits for en lang række danske kunstnere.

Senest har Cisilia spillet en af hovedrollerne i musicalen NATASJA, som solgte mere end 30.000 billetter på Operaen i København, en musical som Pharfar stod bag og også selv deltog i. Det er hits fra denne musical, publikum kan glæde sig til når Cisilia og Pharfar tager på turné i 2024. I efteråret 2023 går de begge i studiet for at indspille ny musik og i foråret 2024 udgiver de sammen en ny single.

Om forestillingen Natasja

Forestillingen der bærer navnet Natasja, tager os med ud i alle tænkelige og utænkelige hjørner af sangerinden Natasja Saads liv, musik og karriere. En skæbne som endte brat i 2007, da sangerinden døde i en bilulykke på Jamaica. Fra de første famlende koncerter i et mørkt, pumpende og uden tvivl lettere tilrøget Ungdomshuset på Nørrebro, til livsfarlige hestevæddeløb i Sudan, skuffelser hos pladeselskaberne og de første store hits i midten af 00’erne, hvor Natasja placerede sig tungt på tronen som Danmarks nye hiphop og reggae dronning.

I forestillingen vil man blive taget med på opturene og nedturene, fra sammenbrud og knoglebrud til glædesudbrud og gennembrud. Fra den spæde start til den sørgelige slutning: det fatale trafikuheld på Jamaica. Desforuden det legendariske efterliv hvor Natasjas sange insisterer på at bibeholde deres relevans.

Har du spørgsmål til ledige dage eller ønsker du en pris på Cisilia og Pharfar, er du velkommen til at kontakte os. Du kan benytte formularen her på siden, skrive til os på showbizz@showbizz.dk eller ringe til os på 70 27 03 07. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig videre med dine koncert-planer.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Cisilia og Pharfar, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?