Book De Tre Kgl. Tenorer på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

De Tre Kgl. Tenorer

Opera, arier og danske sange

Mød De Tre Kgl. Tenorer og deres skønne soprankollega i et fejende flot, sjovt og underholdende show. De Tre Kgl. Tenorer har gået deres sejrsgang over hele Danmark samt ved flere lejligheder i det store udland igennem mange år. Hvor de end optræder, bliver det hurtigt en tilbagevendende begivenhed, og de har fans og følgere alle vegne.

De Tre Kgl. Tenorer har leveret opera på højde med kongelige operasangere af bedste klasse. Med stor entusiasme, kæmpe smil og endnu større stemmer, underholder De Tre Kgl. Tenorer deres publikum, som altid begejstres af det store repertoire og de smukke arier.

Da den legendariske operasanger John Venning, som opfandt ensemblet, er gået på pension, har han overladt konceptet til kollegaen Sune Hjerrild. Det har givet anledning til en opdatering af De Tre Kgl. Tenorer, hvor både besætning og repertoire nu er up to date. Basisgruppen består således af tenorerne Sune Hjerrild, Peter Steen Andersen, Lucas Noerbel med Knud Rasmussen på piano. Ofte optræder den dygtige sopran, Dorthe Elisabet Larsen med gruppen.

Opera er aldrig kedeligt

Hvis du tror, opera er kedeligt, larmende og trivielt, så vil et møde med De Tre Kgl. Tenorer ændre din opfattelse. Du vil opdage nye sider af musikken og blive overrasket over, hvor smukt, uhøjtideligt og ganske sjovt, opera også kan være. En af grundene er, at tenorerne kan synge alle musikgenrer, og de gør det til UG. Publikum vil derfor opleve både de mest kendte musicalstykker, operetter og danske sange opført i et formidabelt show, som virkelig er en stor oplevelse og en øjenåbner til alle tvivlerne.

Til sidst står hele salen op, klapper som gale, tramper i gulvet og skriger så loftet er ved at lette. Mon ikke også det er tilfældet til dit arrangement. For ledige datoer, booking og spørgsmål kontakt Showbizz Danmark på telefon 70 27 03 07 eller på mail showbizz@showbizz.dk.

 

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på De Tre Kgl. Tenorer, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg De Tre Kgl. Tenorer på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?