Book Jørgen Olsen - fra Brødrene Olsen på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Jørgen Olsen - fra Brødrene Olsen

Brødrene Olsen var et par af Danmarks store poplegender

Brødrene Olsen var en af de helt store poplegender herhjemme. Siden de vendte tilbage som Europæiske Grand Prix-vindere i 2000 har de sammen deltaget i nogle af Europas mest berømte radio- og tv-shows.

I udlandet har Brødrene Olsen også gjort det godt, og brødrene har fået dobbelt platin i både Sverige og Norge for 'Wings of Love'. I flere af de skandinaviske lande har de ligget nummer ét på single- og album-hitlisterne, og i resten af Europa har 'Wings of Love' ramt de europæiske hitlister med utrolig hastighed. I starten af maj 2001 udgav Brødrene Olsen så det ventede album 'Walk right back'. Et solidt album, der som det forrige bunder i den traditionelle pop, dog også inspireret af både latin, Rock'n'Roll og ikke mindst de skotske sækkepiber. Samtidig gjorde de en symbolsk optræden ved 'Eurovision Song Contest' i Parken i 2001 ved at optræde med 'Fly on the wings of love' samt det nye titelnummer 'Walk right back' foran 44.000 euforiske publikummer. På trods af deres sejr og vidt omfattende berømmelse har Brødrene Olsen altid taget situationen med deres sædvanlige ro, da de tidligere har prøvet både berømmelse og succes. Deres debutalbum 'Olsen', udgivet i 1972 solgte mere end dobbelt platin i Danmark.

Ligeledes oplevede Brødrene Olsen nogle hektiske år, som teenageidoler, med skrigende fans som mødte dem overalt hvor de færdedes. I 80´erne slog Brødrene for alvor igennem i udlandet, hvor de hittede i Tyskland, Frankrig, Japan og selvfølgelig Skandinavien med hits som 'Marie, Marie', 'Louise' og 'I Give You All The Love I've Got'.

I dag tager den ene halvdel af duo´en stadig ud og underholder og du kan således glæde dig til at høre alle de store klassikere i selskab med Jørgen Olsen.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Jørgen Olsen - fra Brødrene Olsen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters