Book Jørgen Olsen - fra Brødrene Olsen på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Jørgen Olsen - fra Brødrene Olsen

Brødrene Olsen, et par af Danmarks store poplegender

Brødrene Olsen, en af Danmarks store poplegender, har præget musikscenen siden deres sejr som Europæiske Grand Prix-vindere i 2000. Deres indflydelse strækker sig langt ud over landets grænser, og de har markeret sig i både radio- og tv-shows på tværs af Europa.

De to brødre har ikke kun erobret dansk grund, men har også opnået dobbelt platin i Sverige og Norge med deres hit 'Wings of Love'. De har toppet hitlisterne i Skandinavien og Europa og har sat deres præg på den europæiske musikscene.

Brødrene Olsen har bevaret roen trods sejre og omfattende berømmelse, da de allerede i 1972 oplevede succes med debutalbummet 'Olsen'. Gennem teenageår og 80'ernes internationale hits som 'Marie, Marie', 'Louise', og 'I Give You All The Love I've Got', har Brødrene Olsen bidraget betydeligt til musikkens mangfoldighed.

Ligeledes oplevede Brødrene Olsen nogle hektiske år, som teenageidoler, med skrigende fans som mødte dem overalt hvor de færdedes. I 80´erne slog Brødrene for alvor igennem i udlandet, hvor de hittede i Tyskland, Frankrig, Japan og selvfølgelig Skandinavien med hits som 'Marie, Marie', 'Louise' og 'I Give You All The Love I've Got'.

Brødrene Olsen efter "Smuk som et stjerneskud"

I maj 2001 udgav Brødrene Olsen det længe ventede album 'Walk Right Back', der fusionerer traditionel pop med inspiration fra latin, Rock'n'Roll og skotske sækkepiber. Deres symbolske optræden ved 'Eurovision Song Contest', i parken, i 2001 cementerede deres status foran en euforisk menneskemængde ved at optræde med 'Fly on the wings of love' samt det nye titelnummer 'Walk right back' foran 44.000 mennesker. Den lange karriere betød også, at Brødrene Olsen kunne fejre 50-års jubilæum i 2015.

Selv i dag fortsætter den ene halvdel af duoen, Jørgen Olsen, med at underholde og sprede glæde ved at optræde med de elskede klassikere. Brødrene Olsens musikalske arv lever videre, og deres bidrag til dansk og international popmusik er uudsletteligt præget af passion og talent. I 2025 er det 25 år siden Brdr. Olsen vandt det internationale MGP, Jørgen Olsen fejrer 75 års fødselsdag og samtidig er det 60 år siden, de to brødre havde debut, som opvarmning for The Kinks i KB Hallen med deres band The Kids. Det fejres med en landsdækkende Still Going Strong Tour.

Book Jørgen Olsen

Skal det kommende arrangement være fyldt med nostalgiske toner og topklasse musik? Kontakt Showbizz Danmark i dag! Du kan enten ringe til os på telefon 70 27 03 07 eller sende en e-mail til showbizz@showbizz.dk, og vi vil gerne besvare dine spørgsmål vedrørende booking.

Vi præsenterer desuden et omfattende udvalg af kunstnere, som du kan følge på vores sociale mediekanaler, hvor vi regelmæssigt deler videoer med bands, solister, kendte for børn og meget mere. Du finder vores Instagramprofil og YouTube-kanal her.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Jørgen Olsen - fra Brødrene Olsen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

PH sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
PH Jakobsen Direktør & Booker
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?