Book Jørgen Olsen - fra Brødrene Olsen på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Jørgen Olsen - fra Brødrene Olsen

Brødrene Olsen var et par af Danmarks store poplegender

Brødrene Olsen var en af de helt store poplegender herhjemme. Siden de vendte tilbage som Europæiske Grand Prix-vindere i 2000 har de sammen deltaget i nogle af Europas mest berømte radio- og tv-shows.

I udlandet har Brødrene Olsen også gjort det godt, og brødrene har fået dobbelt platin i både Sverige og Norge for 'Wings of Love'. I flere af de skandinaviske lande har de ligget nummer ét på single- og album-hitlisterne, og i resten af Europa har 'Wings of Love' ramt de europæiske hitlister med utrolig hastighed. I starten af maj 2001 udgav Brødrene Olsen så det ventede album 'Walk right back'. Et solidt album, der som det forrige bunder i den traditionelle pop, dog også inspireret af både latin, Rock'n'Roll og ikke mindst de skotske sækkepiber. Samtidig gjorde de en symbolsk optræden ved 'Eurovision Song Contest' i Parken i 2001 ved at optræde med 'Fly on the wings of love' samt det nye titelnummer 'Walk right back' foran 44.000 euforiske publikummer. På trods af deres sejr og vidt omfattende berømmelse har Brødrene Olsen altid taget situationen med deres sædvanlige ro, da de tidligere har prøvet både berømmelse og succes. Deres debutalbum 'Olsen', udgivet i 1972 solgte mere end dobbelt platin i Danmark.

Ligeledes oplevede Brødrene Olsen nogle hektiske år, som teenageidoler, med skrigende fans som mødte dem overalt hvor de færdedes. I 80´erne slog Brødrene for alvor igennem i udlandet, hvor de hittede i Tyskland, Frankrig, Japan og selvfølgelig Skandinavien med hits som 'Marie, Marie', 'Louise' og 'I Give You All The Love I've Got'.

I dag tager den ene halvdel af duo´en stadig ud og underholder og du kan således glæde dig til at høre alle de store klassikere i selskab med Jørgen Olsen.

Galleri
Video
Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters