forespørgselsliste

Din liste er tom >

Duo Galeano

Duo Galeano

Garanti for en sydlandsk stemning

Duo Galeano er en musikgruppe, der spiller autentisk musik fra de varme lande. Med udgangspunkt i mexicansk og spansk musik suppleret af to guitarer er den sydlandske stemning garanteret. 


Den ene del af Duo Galeano er Angel Castillo, der er født i Almeria i Spanien, og som sanger og guitarist fremfører han alt fra spansk flamenco til mexikanske mariachi-sange. Den anden del af duoen er Martin Buono, der er halvt dansk, halvt italiensk, og uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium på spansk guitar. Martin Buono har boet i Spanien og rejst i Sydamerika, hvor han har efteruddannet sig på guitaren. 


Duo Galeano spiller til ethvert arrangement, hvor den autentiske spanske sang og guitar passer ind. Det kan være alt lige fra mexicanske temafester og receptioner til intime koncerter og bryllupper. Deres repertoire spænder lige fra egne numre til klassikere som La Bamba, Cancion del Mariachi, Besame mucho og de legendariske Gypsy Kings numre. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen