Book HabenGoods Halloween Stomp på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

HabenGoods Halloween Stomp

Who you gonna call?

Denne linie i den legendariske titel-sang fra filmen ”Ghostbusters” kan alle synge med på. Mange husker, hvordan de 4 spøgelsesjægere kommer de sagesløse og skrækslagne borgere i New York til undsætning, da byen invaderes af monstre og spøgelser i alle afskygninger. Ved hjælp af opfindsomhed og spektakulært udstyr fordriver spøgelsesjægerne de uhyggelige skabninger.

Skulle der være en by i Danmark, der hjemsøges af uhyggelige personager i oktober/november måned (måske særligt Halloween), kan det være tvivlsomt, om man kan ringe til de 4 originale spøgelsesjægere i Ghostbusters. MEN til gengæld kan man ringe til stomp-show-gruppen HabenGoods, der tog hele Danmark med storm i ”Danmark har talent” på TV2 i foråret 2018.

De 3 gutter i HabenGoods Morten, Per og Michael har de sidste måneder arbejdet ihærdigt hjemme i garagen og opfundet deres helt eget spektakulære udstyr, der med garanti kan fordrive spøgelser og monstre. Når HabenGoods indtager gadebilledet eller centret til tonerne fra ”Ghostbusters” vil selv det mest uhyggelige væsen blive skræmt. Til gengæld vil alle byens borgere blive underholdt, når HabenGoods disker op med pop-up koncerter, hvor de frembringer hårdtslående beats, charmerende stomp rytmer og kendte melodistykker fra filmklassikere og legendariske rock numre. Hele familien bliver med garanti revet med, når Habengoods spreder good vibes og på hjemmelavede instrumenter af skrot og kloakrør frembringer hits fra filmklassikere som ”Pirates of the Carribean”, ”Mission Impossible”, ”Pink Panther”, ”The Flintstones” til store rockklassikere som eksempelvis ”Thunder Struck” af AC/DC.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på HabenGoods Halloween Stomp, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for hurtig og kyndig vejledning i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters