forespørgselsliste

Din liste er tom >

Michael Hausted

Michael Hausted

Den rette stemning til både barer, værthuse, firma - og privatfester

Skal du rives ud af hverdagen og ind i et festligt øjeblik, så er Michael Hausted eminent til at skabe en stemning af samhørighed og livsglæde, der bare skal opleves. 


De sidste mange år har Michael Hausted haft stor succes med at gæste diverse barer, klubber og spillesteder over hele landet med kendte sing-along-numre. Han ved derfor præcis hvordan, man får folk til at synge med og blive i godt humør. Michael Hausteds repertoire er utrolig bredt og tilpasses publikum. Det strækker sig lige fra Kim Larsen, Lars Lilholt, Bruce Springsteen, Thomas Helmig til nye danske radiohits af kunstnere såsom Justin Bieber, Ed Sheeran og Christopher. 


Mange har set Michael Hausted i X-faktor 2010, hvor han tordnede frem på skærmene i de danske stuer. Desuden udgav Michael Hausted i 2014 sin egen single: ”Sætte Pris På”, der røg direkte ind i rotation på nogle af de største danske radiokanaler, herunder P4. På nuværende tidspunkt arbejder Michael Hausted stadig koncentreret på eget materiale, men når han tager rundt og optræder, er det publikum, der er i centrum, og dermed også sange som de med sikkerhed kender. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen