Showbizz.dk | Danmarks største bookingbureau
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

De 3 Kgl. Tenorer har fået ny besætning

de 3 kongelige tenorer banner

Opera med store stemmer og masser af sjov!

Den legendariske operasanger John Venning, som opfandt ensemblet er gået på pension og har overladt konceptet til kollegaen Sune Hjerrild. Det har givet anledning til en opdatering af De 3 Kgl. Tenorer, hvor både besætning og repertoire

nu er up to date. Fremadrettet fortsættes det gode samarbejde med Sopranen Dorthe Elsebet, som er et godt supplement til de 3 herrer.  


Mød nye sider af musikken og bliv overrasket over, hvor smukt, uhøjtideligt og ganske sjovt, opera også kan være.

Det er meget misforstået, at opera KUN er kedeligt, larmende og trivielt. I hvert fald, hvis De 3 Kgl. Tenorer underholder. De formår om nogen at kombinere smukke stemmer med en uovertruffen entusiastisk optræden fyldt med overraskelser og smil. En af grundene er, at De tre Kgl. Tenorer kan synge ALLE musik-genrer og gør det til UG. Publikum vil derfor opleve både de mest kendte musicalstykker og operetter og også mange kendte, danske sange opført i et formidabelt show, som virkelig er en stor oplevelse og en øjenåbner for alle tvivlerne.


De tre Kgl. Tenorer har henrykket publikum i mange år over hele landet, og til sidst står hele salen op, klapper som gale, tramper i gulvet og skriger så loftet er ved at lette.


Læs mere om De tre Kgl. Tenorer her.

Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?