Showbizz.dk | Danmarks største bookingbureau
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Ugens Album på P5 – Esben Kronborg

“Midtempo, Sange Og Dage Uden Dig”

Albummet, er som titlen indikerer, skrevet under de to corona-nedlukninger, hvor mange af os sad derhjemme og kukkelurede. Sangene kredser om de savn og refleksioner, der opstod og kørte rundt i hovedet. Om fortid og nutid. Om hvad man ville gøre om, hvad man skal lade ligge og hvad man stadig kan nå at gøre noget ved.


Med mere end 1000 koncerter i ind- og udland er Esben Kronborg en rutineret livemusiker og performer, der har prøvet det meste fra Smukfest til Tivoli i København. Det er også blevet til flere ture i USA med koncerter i det meste af Texas, bl.a. på det legendariske spillested The Cactus Café i Austin, hvor Willie Nelson har slået sine folder.


Esben har også varmet op for 10CC på en udsolgt Danmarksturné samt spillet support for Kim Larsen og Gnags. Esben Kronborg har haft flere singler i radioen og sange med i DR-serien Bedrag. Senest har en af hans sange fundet vej til en verdensomspændende online reklamekampagne for bilmærket Hyundai.


Esben møder sit publikum med en naturlig lethed, og med sin østjyske lune og humor er du i gode hænder. Esben kan bookes både solo eller med band.


Læs mere om Esben Kronborg her.

Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?