Showbizz.dk | Danmarks største bookingbureau
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Nyt seniorunderholdningskatalog ude nu!

Pensionistunderholdning.dk (en del af Showbizz Danmark) er klar med et helt nyt 36 siders katalog med kunstnere og foredragsholdere til specielle priser på hverdage (mandag-torsdag). I kunstnerkataloget præsenteres populære kunstnere og foredragsholdere primært til arrangementer for seniorer, pensionister og personer med nedsat funktionsevne. I forhold til kunstnernes normale honorarer er der i kataloget anført specielle honorarer, der gælder på hverdage til arrangementer med max. 150 personer.

 

Er du arrangør af arrangementer på hverdage for primært pensionister og seniorer og vil have interesse i at modtage kataloget, kan kataloget rekvireres her.

 

Pensionistunderholdning.dk lancerer også opdateret hjemmeside www.pensionistunderholdning.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af kunstnere til seniorarrangementer o.lign. – vel at mærke til særpriser på hverdage.

 

Søger du yderligere inspiration eller konkret tilbud med specielle hverdagspriser til arrangementer for seniorer o.lign., tøv da ikke med at kontakte Pensionistunderholdning.dk ved Showbizz Danmarks mangeårige booker/manager Andy Hansen tlf. 70 27 03 92 eller andy@showbizz.dk

 

e

Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?