Showbizz.dk | Danmarks største bookingbureau
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Nye toner fra Mek Pek

Mek Pek beige jakkesæt med hat
Nyt album “Simpel Mand”
på gaden den 25. november

 

En samling sange, hvor sangeren, musikeren og entertaineren, Mek Pek, for første gang omfavner det faktum, at han jo er blevet voksen. Men han gør det stadig med den drengede charme, der har været hans varemærke, siden han erobrede den danske musikverden med sin første single: “Ska Beat” i 1982.

Drenget charme og old school stil
 

Mek Pek træder ind i de voksnes rækker med 6 nye sange om at finde ud af, hvordan man holder forholdet friskt
(Du Ka’ Få Mig Til Hvad Som Helst), om hvad pengene skal bruges på (Min Baby) og om at erkende sine fejl (Når Du Ser Den Anden Vej).


Mek Pek synger sange om det liv man lever, når man ikke behøver at erobre verden længere, men befinder sig et sted i livet, hvor man kommer langt med at stå ved, at man er en Simpel Mand. I sin imponerende karriere har Mek Pek spillet punk, reggae, ska, rock, pop, rockabilly og masser af børnemusik, men på den nye plade er det i den grad soul, der får lov at fylde. Et par af sangene er en kærlig hilsen til den ska, der var med til at starte det hele for 40 år siden, men ellers er det klassisk soul, der i hænderne på et veloplagt band, giver de nye sange liv.


Stilen kan du kalde old school, og sådan er det ment – alle sange er indspillet live med hele bandet samtidig (ingen computer, ingen click og ingen dubs) for at få det helt rigtige feel.


Mek Peks søn Emil Falk (Thomas Helmig, Benjamin Hav, Stine Bramsen m. fl.) har produceret og dermed er en plan med flere år på bagen endelig blevet til virkelighed, for far og søn har længe snakket om at lave en plade sammen, men først nu lykkedes de to travle herrer at finde tiden, det helt rigtige hold og det rigtige studie.


Første single fra pladen “Du Ka’ Få Mig Til Hvad Som Helst”, har fået airplay på P4 og har været i A-rotation på P5.


Sangene kan høres live i 2023, når Mek Pek Party Band bl.a. spiller på Smukfest i august.


Simpel Mand er ude på vinyl i april 2023
– releasekoncerter og flere festivals er i støbeskeen.


Hør Mek Pek´s nye udspil:
“Du Ka Få Mig Til Hvad Som Helst” her!

Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?