Book The Party Orchestra på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

The Party Orchestra

Ekstraordinært festorkester

Dette orkester kommer i mange forskellige udformninger, lige fra “The Party Orchestra Wedding Trio”, til det store “The Party Galla Orchestra” med flere sangere – kor – percussion – The Party horns og The Party Dancers. Uanset hvilken konstellation du vælger, er der er altid garanti for fest og nærvær. Det her er en helt ny måde at få musik til festen på! Når du vælger “The Party Orchestra”, er det nemlig op til dig, hvad aftenen skal indeholde. Det kan være alt fra traditionelt festband til dansegulvet – til færdige temakoncepter, skræddersyet specielt til dit formål og din fest.

Orkester med stærke kræfter

The Party Orchestra er grundlagt og faciliteret af bassist Nicholas Findsen. “Findsen” har i mange år selv stået på scenen som bassist og kapelmester i mange sammenhænge med bl.a. AQUA, Paul Young, Rasmus Seebach, Søs Fenger, Hej Matematik, Stine Bramsen og mange flere. Han har også medvirket i mange shows; kapelmester i Rasmus Bjergs John Mogensen Show, kapelmester på Nørrebro Teaters Late Night Show, Michael Carøes Sinatra Shows, Søren Østergaards Zirkus Nemo og meget mere. Findsen har ligeledes lavet utallige TV-shows; Det Sene Show med Fuhlendorff, Scenen Er Din, Husk Lige Tandbørsten (ny udgave), Meyerheims Talkshow, Hos Hans, Året Der Gak og meget meget andet.

Book The Party Orchestra

Skal din næste firmafest, runde fødselsdag, jubilæum eller anden type arrangement indeholde et festligt musikalsk indspark, så sætter The Party Orchestra prikken over i´et. Du får her et fantastisk festband med styr på både noder, sang og performance. The Party Orchestra spreder liv og glade dage og er altid garant for en professionel og festlig optræden. For mere information, ledige datoer og pris, kontakt Showbizz Danmark. Du kan få fat i os på telefon 70 27 03 07 eller på mail showbizz@showbizz.dk. Lad os i fællesskab sammensætte den helt rette underholdning eller livemusik til dit næste event.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på The Party Orchestra, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?