Book TENNIS Band på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

TENNIS Band

Hits som serve-esser

Det er sjældent man har mulighed for at opleve både Take That, Haddaway, Katy Perry, Nirvana, MC Hammer, Ace of Base, Lady Gaga, Village People, Rasmus Seebach og Robbie Williams i én og samme koncert! Og netop derfor er en aften i selskab med TENNIS Band det helt rigtige valg. Med TENNIS Band kommer du til at høre alle dine idoler i et hæsblæsende tempo, serveret af et energisk og sprudlende band, som professionelt spiller hits fra de sidste fire årtier. Men du skal kridte danseskoene for de mange hits bliver leveret hurtigt, effektivt og med mere end 200 kilometer i timen!

TENNIS Band har i løbet af de sidste ti år givet uforglemmelige koncertoplevelser i hele landet og de mere end 6.000 fans på Facebook vidner om bandets store og vedvarende popularitet. Prominente venues som Train, SMUK Fest, Samsø Festival, Haze over Harum, Danmarks Største Fredagsbar, Berlin Filmfestival og Thule Airbase har bl.a. lagt græs til nogle af TENNIS Bands koncerter. For TENNIS Band gælder det knap så meget om at vinde, men i allerhøjeste grad om at få alle med og underholde, uanset hvor og hvornår TENNIS Band optræder. TENNIS Band er et topprofessionelt party-band, der altid leverer velspillede shows for det danseglade publikum. Repertoiret spænder bredt og byder på alt indenfor pop, rock, R&B, hiphop, grunge, dance og rock.

TENNIS Band pris

Er du interesseret i at booke TENNIS Band og samtidig få en pris på dit arrangement, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne gode råd og inspiration inden dit arrangement, så du er sikker på, alt fungerer optimalt når gæsterne kommer. Har du en fastsat dato for dit event eller ønsker du blot at vide mere om TENNIS Band, så ring til os på telefon 70 27 03 07. Vi kan hurtigt give dig en pris og booke din begivenhed i kalenderen.

TENNIS Band består af: Rikke Boisen (vokal), Kristoffer Hermansen (vokal), Johannes Smed (guitar, keyboard, kor), Jonas Fritsch (bas, kor), Andreas Anderskou (keyboards, percussion, kor) og Niels Rytter (trommer, percussion, kor). En sprængfarlig sammensætning af dygtige musikere, som yder deres bedste hver gang, de går på scenen.

 

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på TENNIS Band, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?