Book TENNIS Band på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

TENNIS Band

Hits som serve-esser

Det er sjældent man har mulighed for at opleve både Take That, Haddaway, Katy Perry, Nirvana, MC Hammer, Ace of Base, Lady Gaga, Village People, Rasmus Seebach og Robbie Williams i én og samme koncert! Og netop derfor er en aften i selskab med TENNIS Band det helt rigtige valg. Med TENNIS Band kommer du til at høre alle dine idoler i et hæsblæsende tempo, serveret af et energisk og sprudlende band, som professionelt spiller hits fra de sidste fire årtier. Men du skal kridte danseskoene for de mange hits bliver leveret hurtigt, effektivt og med mere end 200 kilometer i timen!

TENNIS Band har i løbet af de sidste ti år givet uforglemmelige koncertoplevelser i hele landet og de mere end 6.000 fans på Facebook vidner om bandets store og vedvarende popularitet. Prominente venues som Train, SMUK Fest, Samsø Festival, Haze over Harum, Danmarks Største Fredagsbar, Berlin Filmfestival og Thule Airbase har bl.a. lagt græs til nogle af TENNIS Bands koncerter. For TENNIS Band gælder det knap så meget om at vinde, men i allerhøjeste grad om at få alle med og underholde, uanset hvor og hvornår TENNIS Band optræder. TENNIS Band er et topprofessionelt party-band, der altid leverer velspillede shows for det danseglade publikum. Repertoiret spænder bredt og byder på alt indenfor pop, rock, R&B, hiphop, grunge, dance og rock.

TENNIS Band pris

Er du interesseret i at booke TENNIS Band og samtidig få en pris på dit arrangement, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne gode råd og inspiration inden dit arrangement, så du er sikker på, alt fungerer optimalt når gæsterne kommer. Har du en fastsat dato for dit event eller ønsker du blot at vide mere om TENNIS Band, så ring til os på telefon 70 27 03 07. Vi kan hurtigt give dig en pris og booke din begivenhed i kalenderen.

TENNIS Band består af: Rikke Boisen (vokal), Kristoffer Hermansen (vokal), Johannes Smed (guitar, keyboard, kor), Jonas Fritsch (bas, kor), Andreas Anderskou (keyboards, percussion, kor) og Niels Rytter (trommer, percussion, kor). En sprængfarlig sammensætning af dygtige musikere, som yder deres bedste hver gang, de går på scenen.

 

Galleri
Video
Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters