Book Søren Brynjolf | Telefon 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Søren Brynjolf

Kendt fra Linde på Langeland & Danmark har talent

Måske kender du Søren Brynjolf fra dengang, hvor han deltog i Danmark har Talent i 2017, ellers har du sikkert set ham på TV2 i programmet: "Linde på Langeland". Med sit helt unikke talent for speedcarving - udskæring af træ- og isfigurer med motorsav, brillerer han gang på gang. Søren er samtidig en dygtig musiker og bugtaler og kan bygge stort set alt af ingenting.

Der findes ikke de motiver, som Søren ikke kan kreere ud af træ. Det har I nu også mulighed for at opleve! Søren kan bookes i 3 forskellige konstellationer:

Book Søren Brynjolf til safarishow

En dyreforestilling for hele familien, hvor Søren Brynjolf ved hjælp af den frække abe, Rango og den dovne tiger, Troels Triger, underholder de de helt små børn med masser af bugtaleri, musik og spas. Forestillingen passer perfekt til fx. vuggestuer, børnefester, fødselsdage mv.

Speedcarving

Søren Brynjolf er en sand mester udi den noget særegne færdighed - speedcarving, hvor han lynhurtigt laver de vildeste udskæringer i træ med sine motorsave. På ganske kort tid kan han fx udskære et logo eller en figur, et portræt af æresgæsten eller opfylde et af gæsternes ønsker. Søren kan også skære i is og eventet er oplagt til fx fødselsdage, temafester eller receptioner.

Genbrugsworkshop

I sin Genbrugsworkshop "Nedfindings Lab" lærer Søren Brynjolf børnene at skille gamle elektroniske ting ad, fx radioer, højttalere, hårtørrere eller maskiner og lave det om til noget helt andet. Sørens kreativitet og opfindsomhed er uudtømmelig og det motiverer børnene til at tænke nyt og innovativt.

Som arrangør kan du vælge et tema som Søren skal arbejde med. Han går derefter på genbrugspladsen og finder alle de ting, der skal bruges til netop jeres workshop.

Galleri
Video
Pris
Print
mand og to aber. En bamse og en i træ mand skærer i træ.4 mand i tivoli med træstatue mand skærer i træ mand skærer i træ.2 man skærer i is barn indendørs
barn udendørs på træ to børn i en bil

Ønsker du priser på Søren Brynjolf, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?