Book Søren Brynjolf | Telefon 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søren Brynjolf

Kendt fra Linde på Langeland & Danmark har talent

Søren Brynjolf er netop nu aktuel på TV2 i programmet: "Linde på Langeland" og i 2017 deltog han i Danmark har Talent med sit helt unikke talent for speedcarving - udskæring af træ- og isfigurer med motorsav. Søren er samtidig en dygtig musiker og bugtaler og kan bygge stort set alt af ingenting.

Du kan booke Søren Brynjolf i 3 forskellige konstellationer: Sørens Safarishow, Speedcarving og Genbrugsworkshoppen "Nedfindings Lab".

Sørens Safarishow:
En dyreforestilling for hele familien, hvor Søren Brynjolf ved hjælp af den frække abe, Rango og den dovne tiger, Troels Triger, underholder de de helt små børn med masser af bugtaleri, musik og spas. Forestillingen passer perfekt til fx. vuggestuer, børnefester, fødselsdage mv.

Speedcarving:
Søren Brynjolf er en sand mester udi den noget særegne færdighed - speedcarving, hvor han lynhurtigt laver de vildeste udskæringer i træ med sine motorsave. På ganske kort tid kan han fx udskære et logo eller en figur, et portræt af æresgæsten eller opfylde et af gæsternes ønsker. Søren kan også skære i is og eventet er oplagt til fx fødselsdage, temafester eller receptioner.

Genbrugsworkshop:
I sin Genbrugsworkshop "Nedfindings Lab" lærer Søren Brynjolf børnene at skille gamle elektroniske ting ad, fx radioer, højttalere, hårtørrere eller maskiner og lave det om til noget helt andet. Sørens kreativitet og opfindsomhed er uudtømmelig og det motiverer børnene til at tænke nyt og innovativt. Som arrangør kan du vælge et tema som Søren skal arbejde med. Han går derefter på genbrugspladsen og finder alle de ting, der skal bruges til netop jeres workshop.

Galleri
Video
Print
mand og to aber. En bamse og en i træ mand skærer i træ.4 mand i tivoli med træstatue mand skærer i træ mand skærer i træ.2 man skærer i is
barn indendørs barn udendørs på træ to børn i en bil
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters