Book Søren Brynjolf på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Showbizz logo i rød

Menu

Søren Brynjolf

Kendt fra Linde på Langeland & Danmark har talent

Søren Brynjolf er netop nu aktuel på TV2 i programmet: "Linde på Langeland" og i 2017 deltog han i Danmark har Talent med sit helt unikke talent for speedcarving - udskæring af træ- og isfigurer med motorsav. Søren er samtidig en dygtig musiker og bugtaler og kan bygge stort set alt af ingenting.

Du ka...

Kendt fra Linde på Langeland & Danmark har talent

Søren Brynjolf er netop nu aktuel på TV2 i programmet: "Linde på Langeland" og i 2017 deltog han i Danmark har Talent med sit helt unikke talent for speedcarving - udskæring af træ- og isfigurer med motorsav. Søren er samtidig en dygtig musiker og bugtaler og kan bygge stort set alt af ingenting.

Du kan booke Søren Brynjolf i 3 forskellige konstellationer: Sørens Safarishow, Speedcarving og Genbrugsworkshoppen "Nedfindings Lab".

Sørens Safarishow:
En dyreforestilling for hele familien, hvor Søren Brynjolf ved hjælp af den frække abe, Rango og den dovne tiger, Troels Triger, underholder de de helt små børn med masser af bugtaleri, musik og spas. Forestillingen passer perfekt til fx. vuggestuer, børnefester, fødselsdage mv.

Speedcarving:
Søren Brynjolf er en sand mester udi den noget særegne færdighed - speedcarving, hvor han lynhurtigt laver de vildeste udskæringer i træ med sine motorsave. På ganske kort tid kan han fx udskære et logo eller en figur, et portræt af æresgæsten eller opfylde et af gæsternes ønsker. Søren kan også skære i is og eventet er oplagt til fx fødselsdage, temafester eller receptioner.

Genbrugsworkshop:
I sin Genbrugsworkshop "Nedfindings Lab" lærer Søren Brynjolf børnene at skille gamle elektroniske ting ad, fx radioer, højttalere, hårtørrere eller maskiner og lave det om til noget helt andet. Sørens kreativitet og opfindsomhed er uudtømmelig og det motiverer børnene til at tænke nyt og innovativt. Som arrangør kan du vælge et tema som Søren skal arbejde med. Han går derefter på genbrugspladsen og finder alle de ting, der skal bruges til netop jeres workshop.

Læs mereVis mindre
Galleri
Video
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Modtag aktuelle nyheder og

gode tilbud direkte i din mailboks.

Showbizz Danmark Hovedkontor

Gamlehave Alle 12

2920 Charlottenlund

Tlf. 70 27 03 07

showbizz@showbizz.dk