Book Hunden Ib på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Hunden Ib

Fortællerkoncept med den fantasifulde hund Ib

Spændende fortællerkoncert med den lille nysgerrige og fantasifulde hund Ib, hvor publikum kan opleve stemmen bag fortællingerne om Hunden Ib. Det er Peter Nordahl som nu kan opleves live som storyteller og underholder. Sammen med sin faste musiker optræder Peter Nordahl i børnehøjde med en tryllebindende forestilling med fortællinger og sange fra universet Hunden Ib.  På scenen har han en kæmpebog, hvor illustrationer danner en rød tråd i fortællingerne, så børnene kan følge. Peter Nordahl læser op på spændende vis og ind imellem historierne spiller og synger Peter Nordahl de kendte sange, som børnene kender fra TV.  Med Peter Nordahls rolige og behagelige stemme drager han publikum ind i det barnlige univers, som kun efterlader fantasi og leg til eftertanke. Dette er en autentisk forestilling, hvor publikum får lov at lytte, se og mærke nærværet - uden filter. Et godt alternativ til den digitale hverdag, hvor man oplever det hele gennem en skærm.

Om handlingen

Hunden Ib er netop nu, en af de meste sete serier for de mindste børn på landets TV-kanaler og streamingtjenester. Minisjang har netop haft premiere på 3. sæson og Viaplay, Sky Showtime samt YouSee sender de sjove serier med Hunden Ib over hele Norden. Hunden Ib er en nysgerrig og legesyg hund, som møder nye ting og oplevelser hver dag. Ib støder ofte på ting, han ikke forstår, og nogle gange kan hans aktiviteter og opgaver udspille sig på uventede måder. Uanset hvad livet byder ham, holder Ib altid en positiv indstilling og finder en løsning på sin egen omsorgsfulde og livsglade måde! Efter forestillingen uddeles der Pixi-bøger til alle deltagerne, som et varigt minde om en fantasifuld dag sammen med Hunden Ib og Peter Nordahl.

Book Hunden Ib

Har du og din forening, bibliotek, skole eller noget helt andet, lyst til at få Hunden Ib og Peter Nordahl på besøg, så kontakt os for mere information og praktiske oplysninger. I showet som varer ca. en halv time, medbringes eget anlæg op til 150 personer. Hos Showbizz Danmark er vi altid klar med gode råd, vejledning og inspiration og skræddersyr gerne den perfekte underholdning til lige netop din begivenhed. Kontakt os i dag på 70 27 03 07 og hør om mulighederne for et festligt arrangement i selskab med den supersjove hund IB.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på Hunden Ib, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Hunden Ib på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?