Book Skinken - René Jakobsen på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Skinken - René Jakobsen

Få skabt en fest på 5 minutter

I over 30 år har René Jakobsen (også kaldet Skinken) sat fut i utallige fester. Om det er café/bodegaer, byfester, markedspladser, firmafester i Danmark eller 24-timers Le Mans og krydstogtskibe i Europa – Skinken har været der! Og når René Jakobsen først har været der, kommer han oftest igen. Således har han i 12 sæsoner spillet i Ølgod på Bakken, 4 sæsoner i Tivoli, København 20 gange ved 24-timers Le Mans og utallige gange hos trofaste arrangører. Årsagen til at arrangører gang på gang genbestiller Skinken er, at han i den grad formår at skabe en fest.

”Jeg kan skabe en fest og få folk op at synge og danse på 5 minutter. Det handler først og fremmest om at spille det folk vil ha’!” fastslår René Jakobsen. Udstyret med en fantastisk sangstemme, showmanship og et korpus, der har givet ham tilnavnet Skinken, indtager René pladsen bag keyboardet. Så er der dømt fest. Her er hits fra danske kunstnere som Bamse, Kim Larsen, John Mogensen, Shu-bi-dua, TV2, Thomas Helmig, Gnags, Poul Krebs, Lars Lilholt, Michael Falch, Rasmus Seebach, Michael Learns To Rock, Medina, Sanne Salomonsen Dizzy Mizz Lizzy, Carpark North, DAD, Volbeat m.fl.

Dansk og internationalt repertoire

Skal det danske repertoire krydres med internationale kunstnere, klarer René Jakobsen også det med hits fra super-navne som Elton John, Phil Collins, Bryan Adams, TOTO, AC/DC, Metallica, ABBA, Boney M – og til oktober/bierfesten gerne også en gang DJ Ötzi.

Det kræver en stor stemme at synge hits fra de største danske og udenlandske kunstnere, men Skinken har virkelig stemmen til det. Hvis du hørt, at René Jakobsen også bliver kaldt ”Den skrigende skinke”, er det ikke negativt ment. Tilnavnet kommer fra begejstrede publikummer, fordi René i den grad også rammer de høje toner.

Skal dit næste arrangement eller fest sikres de bedste musikalske rammer, skal du sende bud efter René Jakobsen. Med et kæmpe arsenal af hits fra kunstnere i genrer som Pop, Folk, Rock’n Roll, Rock, Country og Disco rammer Skinken ethvert publikum. I det hele taget skal tilhørerne stå tidligt op for at komme med musik-ønsker, som Skinken ikke kan indfri – og René Jakobsen sørger til gengæld for en fest til den lyse morgen.

Hos Showbizz Danmark kan du altid være sikker på at få gode råd, inspiration og vejledning og du er altid velkommen til at kontakte os for ledige datoer og en pris skræddersyet til dit arrangement. Kontakt os i dag på telefon 70 27 03 07 - hør om mulighederne og få en pris på alletiders festlige aften i selskab med "Skinken".

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Skinken - René Jakobsen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Andy sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Andy Hansen Booker & Manager
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?