Book Shubberne på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Shubberne

Nyt band med originale medlemmer af Shubidua

Vaskeægte Shu-bi-dua! Spillet af 2 gamle originaler....

Ankermændene bag Shubberne er intet mindre end to vaskeægte Shu-bi-dua legender. Guitarist Claus Asmussen, som optog og mixede Shu-bi-dua’s plader og skabte den sound, vi alle kender. Keyboardspiller Willy Pedersen, der med sit karakteristiske klaverspil og sans for finurlige rim, har givet os sange som Askepot, Vil du med mig… og meget mere.

Shubberne spiller deres største og mest elskede hits med samme autenticitet og sound som på pladerne. Det høje humør og den fanden-i-voldske sceneoptræden er præcis det samme som i de gode gamle dage. ”Det er som at blive ført tilbage til dengang” siger publikum efter koncerterne.

Shubberne medlemmer

Foruden de to ”gamle” Shubbere består bandet af de tre blændende musikere og dedikerede Shu-bi-dua connaisseurs, Karsten Lagermann (vokal), John Sørensen (bas) og Rasmus Grosell (trommer). Tilsammen leverer de imponerende live sceneoptrædener med de bedste og ikke mindst velkendte sange. Sange som alle med sikkerhed kender og kan danse til og synge med på.

Shubberne skaber en fest over alt, hvor de spiller. Hemmeligheden bag dette er, som de selv siger: “Vi' de eneste Shu-bi der dur!”. Det livlige engagement, bandet tilskriver enhver koncert, breder sig blandt publikum, og derfor er Shubberne altid et sikkert valg til at skabe en festlig stemning.

Shubberne booking

Skal du holde et festligt arrangement som en firmafest, et bryllup eller en julefrokost, så er Shubberne helt oplagt til at sætte stemningen. Bandet spiller op til fest med en koncert, der uden tvivl vil få de fleste op af stolene, når lyden af de populære sange strømmer ud over publikum.

Hos Showbizz Danmark hjælper vi med hele din booking, så du er sikker på, at bandet er ledigt og kan optræde til dit event. Du kan kontakte os på telefon 70 27 03 07 eller sende en mail til showbizz@showbizz.dk, hvis du har spørgsmål. Vi ser frem til at sikre din booking af Shubberne.

Følg gerne med på Instagram og YouTube for mere inspiration.

Galleri
Video
Pris
Print
skubberne på scene Shubberne på scene
shubberne foran sort væg

Ønsker du priser på Shubberne, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?