Book Ruben Søltoft på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Ruben Søltoft

Fantasifuld komik i særklasse

Ruben Søltoft vandt overbevisende DM i stand-up i 2010. Siden har han haft ualmindelig travlt med optrædener i hele Danmark. Hans popularitet blev slået fast, da han spillede rollen som Olau i ”SJIT Happens” fra 2012 – 2017.

I 2015 debuterede Ruben med sit første one-man-show ”Mit Hoved”. Efterfølgende udkom han i efteråret 2018 med sit andet one-man-show ”Ting Fra Min Mund”. Han gør ikke brug af de store politiske prædikener og moraliserende pointer. Hos ham kan du nyde uspolerede, velskrevne og mavekrampe-fremkaldende fortællinger.

Når han performer, hvirvles du rundt i hans utallige jokes, hvor den røde tråd som regel er, at der ikke er nogen. Hans shows er fantasifulde og ualmindeligt sjove både at se og høre på. Med velskrevne jokes kombineret med en udtryksfuld og excentrisk mimik.

Ruben Søltoft show

Hans udtryksfulde gummifjæs har i kombination med hans kropssprog fået anmeldere til at sammenligne ham med den amerikanske stjernekomiker Jim Carrey – men tag ikke fejl: Ruben Søltoft er helt sin egen – og han kan flytte dit næste arrangement til uanede højder.

I 2024 og 2025 kan du opleve Ruben i et splinternyt stand-up show. Med titlen 'Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?', turnerer han rundt i hele Danmark på en vaskeægte comedy tour.

Der er ingen tvivl om, at hvor end han går på scenen, får publikum sig et godt grin. Du har sikkert heller ikke kunne undgå at se ham i tv-programmer som Stormester, Live fra Bremen, Minkavlerne og Umage.

Book Ruben Søltoft

Der er ikke noget at sige til, hvis din nysgerrighed er vækket, og du bare må opleve den charmerende komiker, Ruben Søltoft. Hos Showbizz Danmark står vi altid klar til at booke det helt rette underholdning til ethvert event. Kontakt os derfor og hør om mulighederne for at booke Ruben Søltoft til dit kommende arrangement.

Ring til os på telefon 70 27 03 07 eller send en mail på showbizz@showbizz.dk, så får vi arrangeret et hylende morsomt og underholdende stand-up show for dig og resten af publikum.

Tjek vores profiler på Instagram og YouTube, hvor vi deler indhold af komik og tryllekunstnere samt bands og børneunderholdning.

Galleri
Pris
Print
Book Ruben Søltoft til den bedste underholdning

Ønsker du priser på Ruben Søltoft, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?