Book Rolf Sørensen på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Rolf Sørensen

Danmarks Mest Vindende Cykelrytter

Rolf Sørensen har et imponerende CV med hele 56 professionelle sejre. Med en betydelig karriere som cykelrytter har han sat sit præg på prestigefyldte begivenheder som Tour De France, forårsklassikerne, Liège-Bastogne-Liège og Flandern Rundt. Efter sin aktive karriere har Rolf Sørensen formidlet danskere en dybere indsigt i hans imponerende sportspræstationer gennem bøger og foredrag. Få selv indblik i disse oplevelser og erfaringer ved jeres kommende arrangement.

Fra Cykelstjerneskud til Teamleder: Rolf Sørensens Foredrag

Efter en succesfuld karriere som cykelrytter har Rolf Sørensen taget fat på nye udfordringer som cykelkommentator for TV2-sporten og som en engageret foredragsholder. I dette inspirerende foredrag deler han sine erfaringer om teambuilding, holdånd og ledelse af større teams.

Få indsigt i Rolf Sørensens betragtninger om at sammensætte det optimale team for at forfølge og opnå succes. Opdag hemmelighederne bag hans evne til at bevæge sig fra at være en ung professionel til at påtage sig lederrollen med en imponerende succes.

Book Rolf Sørensen

Ønsker du at booke Rolf Sørensen som næste foredragsholder til dit kommende arrangement? Så er du landet det rette sted. Hvis du er nysgerrig på vores udvalg af foredragsholdere, opfordrer vi dig til at udforske nærmere på vores hjemmeside her.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07 eller sende en mail til showbizz@showbizz.dk for at få mere information om muligheden for at booke et foredrag med Rolf Sørensen. Vi vil besvare alle dine spørgsmål, herunder angående pris og ledige datoer.

Print

Ønsker du priser på Rolf Sørensen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?