Book Rodeo Rudolf på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Rodeo Rudolf

Få en tur på julemandens rensdyr

Rudolf har aldrig været et helt almindeligt rensdyr – og denne udgave er ingen undtagelse. Vi præsenterer her noget så unikt som et rodeo-rensdyr! På Rodeo Rudolf får deltagerne mulighed for at ride sig en tur på det sjove rensdyr - og det er bare om at holde godt fast. Rodeo Rudolf er en supersjov aktivitet, der nok skal sætte juledagene på den anden ende. En oplagt aktivitet til arrangementer som julefrokoster, julemarkeder eller lignende events, der gør juletiden ekstra sjov. Rodeo Rudolf er sikkert hit for både for børn og voksne.

Den mekaniske Rodeo Rudolf er computerstyret, og der er programmer til såvel store, som små. Rodeo Rudolf har sin egen nissekonferencier med, som passer på ham og alle de besøgende. Når man lejer Rodeo Rudolf, er det med en varighed på 4 timer inkl. pause. For at leje Rodeo Rudolf er der et pladskrav på 5 x 5 x 3,5 meter. Derudover et strømkrav på: 380 volt, 16 A.

RODEO RUDOLF pris

Ønsker du at vide mere om Rodeo Rudolf og få en pris på aktiviteten er du altid velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at booke en bestemt dato eller har andre praktiske spørgsmål. Du kan kontakte os telefonisk, i kontaktformularen eller på mail. Hos Showbizz Danmark kan du altid være sikker på at få gode råd, inspiration og vejledning til dine kommende arrangementer og en pris er naturligvis altid vigtig inden arrangementet planlægges.

Galleri
Pris
Print
Rodeo Rudolf er tilføjet i priskategorierne
3000-6000
6000-10.000

Prisgruppen er vejledende. Ønsker du et konkret tilbud på booking af Rodeo Rudolf, kan du ringe til os på 70 27 03 07 eller udfylde formularen her på siden.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters