Rodeo Dildo leje af rodeo dildo - Book Rodeo Dildo på tlf. 70 27 03 07
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

RODEO DILDO

En pikant aktivitet

Skal dit arrangement have en lidt pikant aktivitet, så kan I booke den oppustelige Rodeo Dildo – en rigtig frækkert at have med til festen og som helt sikkert vil generere grin og latter, når gæsterne ser den lyserøde Rodeo Dildo. Som ved den almindelige rodeotyr er reglerne enkle: Deltagerne sætter sig op på Rodeo Dildoen, som først roterer langsomt, men derefter accelererer gradvist, og det vil derfor med tiden blive sværere og sværere at sidde fast på Rodeo Dildoen. Det gælder derfor om at kunne ride på den i længst tid, inden man falder af. Den lyserøde Rodeo Dildo er med avanceret computerstyring og digital tidstæller på fronten af styrepulten, så alle kan følge med i tiden.

Rodeo Dildoen passer perfekt til en polterabend, studentergilde eller bare den ultimative fest, hvor der skal være noget ekstra til smilebåndene, når man ser gæsterne på skift, prøve at styre den lyserøde Rodeo Dildo.

RODEO DILDO PRIS

Ønsker du at vide mere om den lyserøde Rodeo Dildo, eller har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig for yderligere information vedrørende booking og pris af Rodeo Dildo. Dette kan gøres telefonisk, i kontaktformularen eller på mail. Vi kan hjælpe dig med svar på ledige datoer og pris og alt det andet praktiske i forbindelse med booking af Rodeo Dildo.

En ting er i hvert fald helt sikkert, hvis I booker Rodeo Dildoen til jeres kommende arrangement, så vil det blive et arrangement, som jeres gæster sent vil glemme, og sikkert også frembringe mange smil og grin.

Galleri
Video
Pris
Print
Rodeo Dildo er tilføjet i priskategorien
3000-6000

Prisgruppen er vejledende. Ønsker du et konkret tilbud på booking af Rodeo Dildo, kan du ringe til os på 70 27 03 07 eller udfylde formularen her på siden.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters