Book Phillip Devantier på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Phillip Devantier

2018 Danmarksmester i Stand-up

Phillip Devantier er en fremragende historiefortæller og komiker. Han elsker at dele historier fra sin hverdag med sit publikum. Ofte omhandler hans historier scenarier, der er let genkendelige for de fleste. Derfor føler publikummet sig tit involveret i hans historier.

Når han optræder foregår det i et højt tempo og uden for mange bandeord. Da han er en dreng fra landet, har han ikke behov for at sige ordet ”fuck”, hvis et enkelt blik i en joke kan sige det samme. Phillip har erfaringer med at optræde med komik for både store og små forsamlinger.

Du kender Phillip Devantier fra 'Danmarksmester i Standup' 2018, hvor han vandt. Hans 2 første one-man shows 'En Rigtig Mand' og 'Grinebidder' er begge blev vist flere gange i TV. Derudover har han medvirket i Tv-programmet 'Langt Fra Landsholdet' på Kanal 5 og Discovery+

Philip Devantier show

Phillip Devantier har, udover sine talrige tv-optrædener og liveshows, også en passion for at engagere sig med sit publikum. Han tilbyder interaktive oplevelser, hvor han inddrager tilskuerne og skaber en intim og personlig atmosfære. Phillips evne til at læse sit publikum og tilpasse sit materiale gør ham til en alsidig og charmerende entertainer og komiker.

Med et repertoire, der spænder fra små intime shows til større begivenheder, har Phillip Devantier opbygget en imponerende erfaring inden for underholdningsbranchen. Uanset om han optræder for et intimt publikum eller en fyldt sal, leverer han altid et mindeværdigt show, der efterlader folk i godt humør og med smil på læben. Hans komiske timing og skarpe observationer er universelle, så alle blandt publikum kan få sig et godt grin.

Book Phillip Devantier

Book Phillip Devantier til dit kommende arrangement. Her er du sikret en komiker, der altid skriver og forbereder sit materiale målrettet til sine jobs. Giv ham stikord om aftenens hovedperson eller firma. Så vil han forsøge at flette det ind i sit materiale, så hans performance falder perfekt ind i rammerne.

Er du interesseret i at høre mere eller booke Phillip, kan du altid kontakte Showbizz Danmark, så vil vi være behjælpelig med alt fra booking og pris. Ring til os på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk. Vi ser frem til at sikre jeres booking til en uforglemmelig oplevelse med stand-up komiker Phillip Devantier.

Se meget mere til vores artister på Instagram og YouTube!

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print
Phillip Devantier spreder smil og glæde med hans komik

Ønsker du priser på Phillip Devantier, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Phillip Devantier på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?