Book Niels Olsen her | tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Niels Olsen

Fra Ørkenens Sønner og Far til Fire..

Det specielle glimt i øjet og det skæve smil har skaffet Niels Olsen et væld af teater- og filmroller gennem årene. Vi husker ham specielt som Niels i Den eneste Ene fra 1999 og fra hans medvirken i komikerkvartetten Ørkenens Sønner, som han danner sammen med Søren Pilmark, Henrik Koefoed og Asger Reher. Niels Olsen er samtidig landskendt for sin medvirken i en lang række af film, som bl.a. Far til fire, Min søsters børn og Solkongen. Niels Olsen har medvirket i Cirkusrevyen i 1993-1996, 1998-2000, hvor han også instruerede den, samt i 2012-2013. Allerede efter sin første medvirken i 1993 blev han kåret som Årets Dirch ved Revyernes Revy. I 2014 modtog han Årets Æreskunstner ved samme prisuddeling.

Niels Olsens mange roller

Med mange års erfaring som komiker og skuespiller, sikrer Niels Olsen altid et godt grin og en professionel performance. Niels Olsen kan være chokerende og charmerende, diabolsk og dræbende morsom på samme tid. Han mestrer hele spektret fra revy over satire til det mere alvorlige skuespil, og det har gjort ham til en af de mest folkekære og populære skuespillere i vore dage. Det er svært helt at greje det kække smil og de levende øjne, men det er netop det, der gør Niels Olsen til den han er. En ultra dygtig og ekstremt professionel entertainer. Niels Olsen skriver også tekster til skuespil og er samtidig en blændende musiker. Niels Olsen kan også arrangeres som konferencier og foredragsholder.

Book Niels Olsen

Niels Olsen er forståeligt nok en travl herre og en yderst booket entertainer. Hans mange forskellige kompetencer bliver brugt i et væld af forskellige sammenhænge og således kan firmaer fx booke Niels Olsen som konferencier, stand-up komiker til firmafesten eller som foredragsholder. Har du et bestemt arrangement i tankerne, hvor Niels Olsen vil passe ind, så kontakt os for mere information. Det kan du gøre ved at benytte formularen her på siden, skrive til os på showbizz@showbizz.dk eller ringe til os på tlf. 70 27 03 07.

Galleri
Pris
Print
Book skuespiller Niels Olsen
Niels Olsen far til fire

Ønsker du priser på Niels Olsen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters