Book Mr. Smoking på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Mr. Smoking

Ægte Smokie lyd med fede vokaler

Mr. Smoking er en super cool trio, der spiller alle Smokies største hits gennem tiderne. 3 erfarne musikere med mere end 25 år på bagen har dannet Mr. Smoking, som altid spiller med energi, karisma og masser af ægte Smokie-lyd. Sjove anekdoter præger en helt forrygende musikalsk oplevelse til stor glæde for publikum. Et virkelig godt show med "fede" vokaler og med masser af mulighed for at genhøre de store hits fra "dengang", som fx.: “Living Next Door to Alice”, “If You Think You Know How to Love Me”, “Oh Carol”, “Lay Back in the Arms of Someone” og “I’ll Meet You at Midnight”.

Mr. Smoking feat. Miss Q (hits from Suzi Quatro)

Som noget helt nyt præsenteres et godt og gennemarbejdet koncept med Mr. Smoking feat. Miss Q. i et nyt akustisk set-up, som giver publikum mulighed for at nynne med på alle de gode, gamle sange fra både Smokie og Suzi Quatro i en intim og autentisk koncert. Med sig i front har den karakteristiske forsanger Svend Bech, Miss Q., og sammen fortolker de Smokie og Suzi Quatro på en fantastisk og nærværende måde, som går rent ind hos publikum. Mr. Smoking feat. Miss Q. leverer sangene med spilleglæde og charme og mellem numrene fortælles historier og anekdoter. Sangene er nøje indstuderet med flotte vokaler og sublim musikalsk ledsagelse af guitar, bas og percussion. Glæd dig til at opleve de erfarne musikere helt tæt på i et nyt akustisk koncept: Svend Bech; vokal & percussion, Miss Q: vokal, Erling Bech; vokal & guitar og Allan Bech; vokal og bas.

Har du spørgsmål til booking, pris eller ledige dage, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 27 03 07 eller via showbizz@showbizz.dk

Galleri
Video
Pris
Print
mr smoking
Mr. Smoking pressefoto 1 Mr. Smoking pressefoto 2

Ønsker du priser på Mr. Smoking, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Anders sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Anders D. Pedersen Booker & Manager
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?