Book John Mogensen JAM på tlf 70 27 03 07 - Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

John Mogensen JAM

Oplev det førende og mest aktive John Mogensen jamband

John Mogensen Jam er lig med alle de bedste sange af den kendte og elskede musiker. Bandet er ualmindeligt velspillende har derfor også spillet over hele landet! De har sågar optrådt med Kandis i Tyskland i efteråret 2022.

John Mogensen Jam har overskud til små fortællinger imellem sangene. De røde seler er naturligvis også en del af bandets image, så publikums tanker ledes hen på John Mogensen. Setlisten inkluderer de største hits, herunder ’To mennesker på en strand’ og ’Ensomhedens gade’, og der er derfor syng-med-garanti, når John Mogensen Jam går på scenen.

Den fynske charme, som bandet besidder, er ikke til at tage fejl af, og publikum elsker dem! John Mogensen Jam har spillet til et hav af festivaller, heriblandt Jelling Festival, til Bork Havnefest og andre byfester i Danmark. John Mogensen Jam har for nyligt spillet en underholdende koncert i selskab med den altid henrivende Sussi, der gav den gas på scenen iført badedragt.

Danmarks bedste jamband

Bandet skiller sig ud fra andre kopibands ved at have deres dygtige forsanger, Thomas. Det skaber en autentisk og uforglemmelig oplevelse med de allerbedste John Mogensen-sange. Thomas har spillet både teater og musicals, siden han var 16 år, så det ligger ham helt naturligt at optræde. Desuden fik han en flot tredjeplads i Stjerne for en aften i 2003 og stod forrest i Allstars-koret for UFO og Yepha i 2009. Sammen med Søren Poppe har Thomas også skrevet en sang til Melodi Grand Prix.

Hvorvidt bandet er Danmarks bedste, lader John Mogensen Jam selvfølgelig publikum vurdere, men de har nu hørt sig omtalt som dette flere gange. Bandet har mange års liveerfaring, så du vil få en uforglemmelig og fantastisk koncertoplevelse med John Mogensen Jam. Hvis du ikke allerede har oplevet bandets liveoptræden, så er det ved at være på tide.

Galleri
Video
Pris
Print
John Mogensen Jam foto 1 John Mogensen Jam foto 2 John Mogensen Jam foto 3

Ønsker du priser på John Mogensen JAM, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters