Book MGP All Stars på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

MGP All Stars

Book det populære DR børneshow MGP

Glæd en masse børn (og voksne) med booking af et af de populære MGP liveshows. Få fat i et forrygende show med nogle af de kendte artister fra MGP. Showet varer ca. 50 minutter og børnene vil med garanti både synge med og danse til alle de kendte numre, som MGP artisterne turnerer med over hele landet.

En kort præsentation af nogle af artisterne:

 • Elin og Nova på 12 år kommer begge fra Nørrebro, og de kalder sig tilsammen for ELINOVA. De har skrevet sangen ‘Mod strømmen.
  Iben, Axel, Alvilde og Ulrik stillede op med bandet Dysseband. Søskendeparret Iben og Axel danner sammen deres venner Alvilde og Ulrik bandet Dysseband.
  Anissa, Kajsa og Ellinor er alle 11 år gamle. De tre 11-årige piger Anissa, Kajsa og Ellinor danner tilsammen rap-trioen Girls On Fire. De har skrevet sangen ‘Drømme´.
  12-årige Frederik kommer fra Sønderjylland. Han har skrevet sangen ‘Preteen’ som handler om, når man er lige ved at være teenager.
  De fem piger Alma, Freia, Esther, Sine og Andrea danner 'The Five'. De har skrevet sangen ‘Tænk dig om’, som handler om, at man ikke skal svigte hinanden.
  Sophia er 12 år og stillede op med sangen 'Det' bare tanker'.
  Gustav og Magne er begge 13 år gamle. Gustav og Magne drømmer om at have flere penge, for når man er ung, så er det fedt at have sine egne penge og købe det, man vil.
  Ida og Maya gemmer sig bag PommesfrIDA og MAYAnnaise. Pigerne har skrevet sangen ‘Hemmelighed’, som handler om, at det godt kan føles lidt svært, når nogen holder en hemmelighed for en.

Book et MGP All Stars Show

Er du interesseret i at vide mere om MGP All Stars Show, er du altid velkommen til at kontakte Showbizz Danmark. Vi vil altid være behjælpelige med den rette rådgivning og information, så du får booket den helt rette underholdning! Kontakt os i dag på: 70 27 03 07!

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på MGP All Stars, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?