Mette Blomsterberg | tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Mette Blomsterberg

Smagen af "det søde liv"

Navnet Blomsterberg lyder sødmefuldt og giver associationer til alverdens lækkerier såsom lagkagebunde, mousser og vaniljekranse. Og der bliver bestemt noget at tygge på, når du på helt tæt hold kan opleve hendes intensive kagedemonstration.

Mette Blomsterberg blev udlært som konditor i Kransekagehuset i København i 1990. Efterfølgende arbejdede hun som chefkonditor på Den Kongelige Skydebane Sølyst i Klampenborg. Siden har hun drevet flere caféer og konditorier i både indre København og Lyngby.

Når man booker Mette, sørger hun for et spændende arrangement i form af en kort kagedemonstration, hvor hun strør om sig med sukker samt gode tricks og idéer til dine næste kagekreationer. Hun er god til at holde kontakten med sit stående publikum, mens hun er på scenen.

Det er vigtigt for hende, at der altid er en afslappet stemning, da det giver den mest inspirerende seance. Kagedemonstrationen afsluttes med, at der uddeles små smagsprøver på de søde sager, der er blevet til undervejs.

Mette Blomsterberg Opskrifter

Med sine mange års erfaring har Mette Blomsterberg i årevis delt ud af sine mange gode opskrifter. Det kan man bestemt også forvente at få med hjem, når man booker hende.

Den altid smilende konditor deler gerne ud af sin viden om søde sager og har medvirket i flere tv-programmer såsom "Price og Blomsterberg", "Den store bagedyst" og "Det søde liv". Desuden har hun udgivet flere bøger om kager og desserter og har udviklet opskrifter på alt fra sprøde vaniljekranse og fyldte chokolader til gastronomiske oplevelser i det salte køkken.

Et arrangement med Mette afsluttes med en meet’n’greet, hvor deltagerne får mulighed for at møde Mette Blomsterberg personligt. Hun skriver gerne autografer, stiller op til fotos med hver enkelt deltager og signerer sine opskriftsbøger.

Book Mette Blomsterberg

Skal du holde et event, hvor I enten som familie skal lære at kreere skønne desserter og bagværk, eller skal I rystes sammen inden næste firmafest? Så kontakt os endelig hos Showbizz Danmark. Ring til os på telefon 70 27 03 07 eller send os en mail på showbizz@showbizz.dk. Vi besvarer alle jeres spørgsmål angående booking af Mette Blomsterberg.

Vi glæder os til at præsentere jer for Mette Blomsterberg, når hun tryller søde sager frem på scenen.

Skal du arrangere noget i fremtiden, kan du finde forskellige kategorier på hjemmesiden. Vi tilbyder alt fra foredrag til børneunderholdning og musikalske indslag som selskabsmusik og julemusik.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Mette Blomsterberg, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?