Book Mark Le Fêvre på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Mark Le Fêvre

Triumph i Comedy-Verdenen

Mark Le Fêvre begyndte sin rejse inden for komedieuniverset med internet-sketches, der hurtigt fangede folks opmærksomhed. Derudover har Mark Le Fêvre allerede bevist sit komiske geni ved at erobre førstepladsen ved Danish Open i Stand-Up 2012. Med en energi og skarphed, der satte ham over konkurrenterne, cementerede han sin position som en topkomiker. Denne førsteplads var startskuddet på en strålende karriere. En karriere der siden har gjort ham til en af de mest efterspurgte komikere i Danmark i dag.

Hvor kender man Mark Le Fêvre fra?

Måske kan du huske Mark Le Fêvre fra hans helt unge dage som radiovært på "Vågn Op" på TheVoice. Ellers har han også været med til at producere programmet "Stjernekigger" på TV2 Zulu. Det kan også være, at du husker ham bedst som assistenten i TV2-succesen "Stormester".  Her leverede han han sæson efter sæson gode grin og sjove situationer til seerne og de medvirkende. Mark Le Fêvre har desuden også haft stor succes med sine anmelderroste one-man shows, "BØVL" fra 2019 og "Heldig" fra 2022, som han har turneret hele Danmark rundt med.

Book Mark Le Fêvre

Når Mark Le Fêvre er på scenen, er der altid garanti for et underholdende show, der tager udgangspunkt i hans eget liv. Med en stilsikker sceneoptræden og evnen til altid at inddrage sit publikum, efterlader Mark ingen tvivl om, at han er med til at forme fremtiden for dansk komik. Han tolker voksenlivets udfordringer og alt, hvad det indebærer, hvilket altid resulterer i et godt grin, der sætter gang i underholdningen til enhver begivenhed.

Hvis du overvejer at booke Mark Le Fêvre til dit næste arrangement, så forstår vi det godt. Han er et oplagt valg, når du ønsker topklasse underholdning. Kontakt os i dag for at høre om mulighederne for booking til netop dit arrangement.

Print

Ønsker du priser på Mark Le Fêvre, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?