Book Anders 'Anden' Matthesen på: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Anders 'Anden' Matthesen

Ingen over, ingen ved siden af, ingen anden end 'Anden'

Ingen anden end ’Anden’ har fået danskerne til at pippe af grin, siden han indtog den danske stand-up-scene for snart en menneskealder siden.

Anders 'Anden' Matthesen er ubetinget en af Danmarks mest alsidige entertainere med næsten ufattelige evner for at underholde sit publikum. Anders Matthesen startede som stand-up-komiker, men har siden vist sit talent i mange andre sammenhænge, såsom TV, musik, film og teater.

 

Uanset om Anders ’Anden’ Matthesen synger, rapper, spiller skuespil eller optræder med komik, er han en stor oplevelse for sit publikum. Anders ’Anden’ Matthesen debuterede som stand-up-komiker ved DM i Stand-up i 1993, og han fik en andenplads. Efter nogle års arbejde på de danske stand-up-scener dukkede han op i et mindre indslag i TV2's talkshow 'Darios Joint'. Siden var han programvært på TV-programmerne 'Andarki' og 'Andensortering', begge på TV Danmark. Han fik et mindre folkeligt gennembrud med albumudgivelsen 'Hvad snakker du om? - Den Ka' Byttes Vol.1', der indeholdt en samling sketchs og sange oprindeligt produceret til Børneradio, et program på Danmarks Radios P3. Senere kom, blandt meget andet, udgivelsen 'Arne Fortæller... Terkel i Knibe', et gyserhørespil for børn om blandt andet mobning, også oprindeligt produceret til børneradio. 'Arne Fortæller... Terkel i Knibe' blev i 2004 filmatiseret som animationsfilm.

 

Siden har Anders 'Anden' Matthesen haft stor succes med stand-up shows, musicals, film og som tekstforfatter, blot for at nævne nogle af hans talenter. Og talentet kan han også bruge til at underholde ved jeres næste arrangement, hvor han kan bringe enhver sal til humorens kogepunkt.

Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters