Book Anders 'Anden' Matthesen på: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Anders 'Anden' Matthesen

Ingen over, ingen ved siden af, ingen anden end 'Anden'

Ingen anden end ’Anden’ har fået danskerne til at pippe af grin, siden han indtog den danske stand-up-scene for snart en menneskealder siden.

Anders 'Anden' Matthesen er ubetinget en af Danmarks mest alsidige entertainere med næsten ufattelige evner for at underholde sit publikum. Anders Matthesen startede som stand-up-komiker, men har siden vist sit talent i mange andre sammenhænge, såsom TV, musik, film og teater.

 

Uanset om Anders ’Anden’ Matthesen synger, rapper, spiller skuespil eller optræder med komik, er han en stor oplevelse for sit publikum. Anders ’Anden’ Matthesen debuterede som stand-up-komiker ved DM i Stand-up i 1993, og han fik en andenplads. Efter nogle års arbejde på de danske stand-up-scener dukkede han op i et mindre indslag i TV2's talkshow 'Darios Joint'. Siden var han programvært på TV-programmerne 'Andarki' og 'Andensortering', begge på TV Danmark. Han fik et mindre folkeligt gennembrud med albumudgivelsen 'Hvad snakker du om? - Den Ka' Byttes Vol.1', der indeholdt en samling sketchs og sange oprindeligt produceret til Børneradio, et program på Danmarks Radios P3. Senere kom, blandt meget andet, udgivelsen 'Arne Fortæller... Terkel i Knibe', et gyserhørespil for børn om blandt andet mobning, også oprindeligt produceret til børneradio. 'Arne Fortæller... Terkel i Knibe' blev i 2004 filmatiseret som animationsfilm.

 

Siden har Anders 'Anden' Matthesen haft stor succes med stand-up shows, musicals, film og som tekstforfatter, blot for at nævne nogle af hans talenter. Og talentet kan han også bruge til at underholde ved jeres næste arrangement, hvor han kan bringe enhver sal til humorens kogepunkt.

Print

Ønsker du priser på Anders 'Anden' Matthesen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?