Book Klaus og Servants på 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Klaus og Servants

En regn af professionel underholdning

Klaus og Servants er hele tiden i gang med spændende projekter og konstant involveret i udvikling af nye koncepter, der har til formål at underholde publikum. Det er et erfarent orkester, der har udgivet 39 albums siden debuten i 1971, og de har samlet mennesker landet over til store dansefester. Bandet er kendt i mange sammenhænge, bl.a. fra TV2 Charlie og deres optrædener i Parken.

Med Klaus og Servants er der tale om en regn af professionel underholdning. Hele tiden sker der noget – enten ude blandt publikum eller oppe fra scenen – det er sjovt at se, hvordan folk reagerer, når parodier på ”Hansi Hinterseer” og ”Helene Fischer” pludselig dukker op på scenen og synger duet. Solister og dansepiger inviterer også til melodi grand prix-kavalkade. Man oplever altid publikum med hænderne over hovedet – alle er med på de to taktfaste klap, som kendetegner ”Herstedvester”.

Dansegulvet bliver hurtigt fyldt, og det bliver det ved med at være hele aftenen, mens Klaus og Servants serverer hit på hit på hit i en bred vifte af genrer. Styrken ligger i velarrangerede vokalarrangementer, veloplagt og humoristisk serveret på professionelt musikudstyr af højeste kvalitet.

Klaus og Servants medlemmer

Bandets fire medlemmer består af Klaus Strand-Holm, Jan Tellefsen, Hans Dos Santos Madsen og Ricky Jensen, der tilsammen udgør Klaus og Servants.

Klaus Strand-Holm, der både er grundlægger og leder af orkestret, spiller guitar og synger. Derudover er han producer på bandets indspilninger og har ansvaret for bandets repertoire. Jan synger, spiller på trommer og keyboard, og så er han ikke bleg for at hoppe ned fra scenen og gå rundt blandt publikum for at synge videre og forhåbentlig få alle til at synge med.

Hans Dos Santos Madsen spiller både trommer og bas samt synger, så han indtager gerne flere roller og tager gerne over på trommer, når Jan bevæger sig rundt blandt publikum. Sidst, men bestemt ikke mindst, spiller Ricky Jensen keyboard og synger samtidig. Når ikke Ricky har styr på tangenterne, blander han sig også gerne med publikum og underholder på bedste vis.

I 2013 holdt Klaus og Servants jubilæum, da gruppen havde eksisteret i 50 år. I 2023 er endnu 10 år gået, og dermed runder gruppen 60 aktive år, hvilket også må betegnes som en flot jubilæum.

Book Klaus og Servants

Hvis du er interesseret i at booke et danseorkester, der fik sit gennembrud med popmusik i 70'erne, da de udkom med sangen 'Bank Tre Gange' og som stadig er særdeles aktive den dag i dag, så book Klaus og Servants. Du er garanteret underholdning og musik i topklasse, hvor du og dine gæster kan synge med på og danse til hits, I med sikkerhed kender.

Tøv ikke med at tage kontakt til os hos Showbizz Danmark - dette gør du ved at sende os en mail på showbizz@showbizz.dk eller ved at ringe til os på telefon 70 27 03 07. Så står vi klar til at hjælpe dig med at arrangere en musikalsk oplevelse med Klaus og Servants til dit næste event.

Galleri
Video
Pris
Print
Hvor gammel er Klaus fra Servants? Klaus og servants jubilæum Klaus og servants spilleplan
Klaus og servants paryk Popmusik i 70’erne Klaus og Servants medlemmer

Ønsker du priser på Klaus og Servants, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters