Book KARMA på tlf: 70 27 03 07 hos Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

KARMA

Vildt og voldsomt, når det er bedst

KARMA tager din fest til det næste niveau med de mest streamede hitbangers i Danmark - nogensinde! KARMA's show starter på toppen, og det bliver kun vildere derfra. På scenen finder man et ungt og varmt hold, som har mange års erfaring fra landets største scener. I spidsen står en sangerinde, der med den vildeste attitude både synger som en drøm og kan spytte de sygeste bars.

Kombiner det med et kompromisløst backingband og se, hvordan KARMA ikke er bange for at gå forrest, når festen skal brækkes ned med det allerbedste musik! Med crowdsurfs, sit-downs og en vanvittig connection med publikum, kommer KARMA længere ud over scenekanten, end du troede var muligt!

På setlisten finder man blandt andet ICEKIID, Dua Lipa, Tessa, The Minds Of 99, Tobias Rahim, Suspekt, Citybois, Justin Bieber og KIDD m.fl. KARMA møder altid festparate ind med et kæmpe show, de vildeste dancemoves og et tårnhøjt energiniveau. KARMA er med andre ord DK’s fedeste danseorkester til, når festen skal stikke helt af!

Book KARMA

Der kan være mange gode anledninger til at booke et festband, og KARMA tropper meget gerne op og leverer varen til dit arrangement. Du kan være helt sikker på, at din fest, fredagsbar eller julefrokost sparkes i gang med manér. Og hvad er bedre til at sætte den rette stemning end de mest streamede sange, der hitter netop nu?

Skal du være sikker på, at KARMA er ledig og kan optræde med et fedt liveshow til dit event, så kontakt Showbizz Danmark og lad os arrangere jeres underholdning. Vores erfarne medarbejdere hjælper med at besvare dine spørgsmål, give dig en pris og sikre det bedste musik til dit arrangement. Ring til os på telefon 70 27 03 07 eller send os en mail på showbizz@showbizz.dk.

Er du nysgerrig på, hvad alle vores dygtige artister og musikere optræder med, så tjek vores Instagramprofil ud, hvor vi ofte deler en masse indhold og videoer. Vi glæder os til at booke underholdning til dig!

Galleri
Video
Pris
Print
KARMA

Ønsker du priser på KARMA, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters