Book Jungledyret Hugo på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Jungledyret Hugo

Se Jungledyret Hugo

Jungledyret Hugo, kendt og elsket af børn fra de sjove film, der regelmæssigt vises på tv-kanaler, er tilbage, på scenen, i et helt nyt show. Denne gang bliver han ledsaget af entertaineren og børneunderholderen Mikkel Rugholm.

Der er sammensat en børnevenlig forestilling med musik, sang og masser af sjov. Den altid energiske Mikkel Rugholm styrer showet, og når han går på scenen sammen med Jungledyret Hugo, kan man være sikker på topklasse børneunderholdning for hele familien.

Et show med Jungledyret Hugo kan arrangeres, så børnene vil få mulighed for at se ham underholde på scenen med Mikkel, hvor så børnene, efterfølgende kan møde Hugo til et billede og high-five eller krammer til meet'n'greet.

Jungledyret Hugo Teater

De seneste år har Jungledyret Hugo taget de danske børnefamilier med storm. Den yderst populære og udsolgte familiemusical om Hugo, der blev opført på Bellevue Teatret i foråret 2022, vidner om den massive interesse for historien om dette søde og lidt frække jungledyr. Hugo charmerer sig igennem livet med sjove og velkendte sange og altid højt humør.

I foråret 2022 og 2023 indtog han også andre store scener, da der blev opsat musicals på både Slagelse Teater og Holbæk Teater. En forestilling som er medrivende for alle, hvor god energi og underholdning er i høj sæde.

Hugo Jesperhus

Hvordan kender man ellers denne underholdende skabning? I de seneste mange år har det jungledyret fungeret som maskot for Jesperhus Blomsterpark. Her optræder han sammen med sine venner, Rita, Zik og Zak.

Hugo er blevet et ikon for Jesperhus Blomsterpark og har tiltrukket mange besøgende gennem årene. Han er kendt for sin charmerende personlighed og sjove optrædener. Sammen med sine venner opfører han underholdende shows og skaber glæde hos både børn og voksne.

Selvom han er maskot for Jesperhus, stopper det ham heldigvis ikke fra at tage rundt i hele landet, da han elsker at besøge og underholde alle børnene.

Book Jungledyret Hugo

Om det er sommer eller vinter, er Hugo altid klar. Jungledyret kan også arrangeres sammen med Mikkel til juleshows, der søder julehyggen i de kolde måneder. Hvis du booker Jungledyret Hugo, kan du være sikker på at give børnene en underholdning, der vil være en succes for alle.

Showet varer i 30 minutter, og efter forestillingen vil Jungledyret Hugo og Mikkel som sagt være tilgængelige til Meet & Greet, hvor man kan hilse på dem og få taget billeder med de populære figurer. Hvis du ønsker mere information om Hugo, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummeret 70 23 03 07!

Galleri
Video
Pris
Print
Jungledyret Hugo Teater Jungledyret Hugo Bamse Jungledyret Hugo Teater
Hugo og en mand Jungledyret hugo optræder

Ønsker du priser på Jungledyret Hugo, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

PH sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
PH Jakobsen Direktør & Booker
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?