Book Jonas Kirk på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Jonas Kirk

En festlig børneentertainer

Lad børnene opleve en af tryllescenens unge talenter, som med udgangspunkt i klassisk børnetrylleri leverer et show fyldt med balloner, mystiske kasser, reb, og ikke mindst forbløffende trylleri for øjnene af publikum. Jonas Kirk har en god dialog med børnene, og der er godt med grin fra salen, når han inviterer assistenter med på scenen til at hjælpe med trylleriet – det er dog ikke altid det går helt som tryllekunstneren havde tænkt sig. Showet har en varighed på ca. en halv time og kan evt. kombineres med ballondyr efterfølgende. Det er velegnet til institutioner, mindre kulturarrangementer, og børnefødselsdage. Der medbringes PA anlæg op til 100 pers

Jonas Kirk shows

Ønsker I sjov, spændende og lærerig underholdning til jeres næste arrangement? Så er Jonas Kirk den rette mand til jobbet. Med et bredt udvalg af shows og talentfulde færdigheder kan Jonas Kirk levere en fantastisk oplevelse både fra scenen og rundt på festpladsen. Uanset om I ønsker en ballonklovn, tryllekunstner, juleshow eller Pjerrot, er Jonas Kirk klar til at begejstre publikum. Han har endda lanceret et helt nyt Pjerrot-show, der gir´ latter og magi til enhver børnebegivenhed.

Jonas stræber efter at sikre, at publikum er underholdt fra start til slut. Når I booker Jonas Kirk, kan du være sikker på, at dit publikum er i fokus, og at der skabes en mindeværdig oplevelse for alle tilstedeværende. Hvis du vil vide mere om Jonas Kirk og prisen for at opleve et af hans mange sjove shows, skal du ikke tøve med at kontakte Showbizz Danmark. Vores bookere står altid klar til at hjælpe med at finde den perfekte underholdning til netop jeres arrangement. Ring til os i dag på 70 23 03 07, og lad os skabe en uforglemmelig oplevelse sammen.

Galleri
Pris
Print
jonas kirk rødt jakkesæt jonas kirk rødt jakkesæt.2
jonas kirk rødt jakkesæt med bog

Ønsker du priser på Jonas Kirk, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters