Book tryllekunstner Pingo på 70 27 03 07 - Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Tryllekunstner Pingo

Tryllekunster Pingo er lidt af en multikunstner. Han kan bugtale, lave sjove ballondyr og trylle med alt fra tryllestave til tørklæder. Han er en formidabel ballonklovn og kan kreere de flotteste ballondyr i alverdens farver. Med sine shows foregår tingene altid i et højt tempo, og både børn og voksne når aldrig at kede sig når først Pingo er på scenen. Det er fantastisk underholdning som morer både små og store i forsamlingen!

Pingos shows:

PINGOS FAMILIESHOW
Dette show er ét stort, skørt og sjovt show fyldt med seje tricks, mystiske æsker, magiske tryllestave og sjove ballondyr.
Undervejs i showet afholder Pingo små konkurrencer for børnene, naturligvis med præmier involveret. Showet er professionelt iscenesat med eget lydanlæg, flotte kostumer og masser af god musik. Børnene er meget velkomne på scenen, når Pingo tryller, fortæller små historier og laver flotte individuelle ballondyr til børnene, som de selvfølgelig må få med hjem.

BALLONKLOVNEN PINGO
Den ultimative ballonklovn Pingo kan bookes til en event, hvor han f.eks. bevæger sig rundt blandt gæsterne til festen eller de handlende i centret, imens han fremtryller sjove, skøre og virkelig flotte ballondyr til alle børn. Det er en opsigtsvækkende aktivitet, der helt sikkert vil skabe opmærksomhed og smil blandt både børn og voksne.

Book Pingo

Hvis du er interesseret i at vide mere om Pingo, eller nærmere om de shows han laver, så kontakt Showbizz Danmark! Vi er altid klar til at være behjælpelig med at booke den rette underholdning til lige netop dit arrangement. Kontakt os i dag på 70 23 03 07!

Galleri
Pris
Print
Tryllekunstneren Pingo med sæbebobler Tryllekunstneren Pingo med balondyr
Tryllekunstneren Pingo med lilla jakke

Ønsker du priser på Tryllekunstner Pingo, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Tryllekunstner Pingo

Charlotte Nybjerg, H. Lundbeck A/S

"Vi havde en fantastisk dag, og der er kommet flere gode tilbagemeldinger om, at Pingo var super god til børnene, så stor succes"

Camilla Hunter HR- og kommunikationschef. Ole Jepsen A/S

"Vi har haft fornøjelsen af et fantastisk samarbejde med Pingo/Julemanden. Allerede fra første telefoniske kontakt mærkede vi, at vi var i trygge hænder, og tilliden til, at det ville blive et vellykket arrangement, voksede. Arrangementet var rettet mod en bred aldersgruppe fra 1-65 år, og det var imponerende at se, hvordan entertaineren formåede at engagere og underholde alle. Pingo viste en unik evne til at etablere en dialog med børnene, og hans tilgang skabte en livlig og festlig atmosfære. Julemanden spillede sin rolle med perfektion og formåede at sprede juleglæde med sit autentiske og gennemførte karakterportræt. Bedst af alt var, at alle havde en oplevelse af, at det ikke var den samme person i begge roller. Det er tydeligt, at Pingo /Julemanden er en dedikeret og professionel entertainer, der forstår at skabe en mindeværdig oplevelse for både børn og voksne. Efter denne succesfulde begivenhed tøver vi ikke med at benytte os af Pingo igen. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til alle, der overvejer at booke ham. Pingo skabte glæde og sjov for alle deltagerne og gjorde vores arrangement til en uforglemmelig oplevelse."

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Mads sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Mads Staun Booker & Manager
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?