Book Jacob Tingleff på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Jacob Tingleff

En af underholdningsbranchens sværvægtere

Jacob Tingleff har en status som en af Danmarks bedste komikere og tekstforfattere. Han har skrevet manuskrifter til blandt andet 'Langt fra Las Vegas', 'Gintbergs store aften' - og så er han faktisk også skrevet manuskriftet til 'Far til Fire - på hjemmebane'

Det er kombineret med hans suveræne timing gør, at Jacob Tingleff kan levere et gennemarbejdet show til enhver lejlighed. Han er en af branchens absolutte sværvægtere, og han har været i branchen i mere end en menneskealder. Jacob Tingleff er intelligent og charmerende på den jyske måde.

Jacob Tingleff one-man shows

I 2006 præsenterede Tingleff sit første show, "Pyt med Skjorten". Dette show blev hurtigt en publikumsfavorit og viste Tingleffs talent for at kombinere seriøse emner med en humoristisk vinkel. To år senere, i 2008, kom "Tingleff, Tingleff eller Tingleff", hvor han igen demonstrerede sin evne til at underholde og få publikum til at grine højt.

Hans tredje show, "Guide til Parforhold" fra 2011, er en guide med humoristisk tilgang til parforholdets mange facetter. Showet blev mødt med stor ros og viste endnu engang Tingleffs evne til at tackle komplekse emner med humor og indsigt.

I 2015 præsenterede han "Ulige Uger", der behandler emnet skilsmisse og de udfordringer, der følger med. Med sin sædvanlige skarpsindighed og charme formår Tingleff at gøre alvorlige emner både underholdende og tankevækkende.

Book Jacob Tingleff

Når du booker Jacob Tingleff, kan du forvente et show, der bryder med det konventionelle, samt et møde med en kunstner, der tænker ud af boksen. Kun Jacob Tingleff kunne få den unikke idé at invitere Dansk Blindesamfund til Comedy Zoo, med det primære formål at fokusere 100% på sin verbale levering under optagelserne af stand-up udgivelsen "Det Sorte Album". På samme måde kan Jacob Tingleff nytænke underholdningen til dit næste arrangement og give dit publikum en uforglemmelig oplevelse.

Hvis gæsterne til dit kommende arrangement også skal have gode grin og smil, kan du kontakte os på telefon 70 27 03 07 eller sende en mail til showbizz@showbizz.dk.

 

 

Galleri
Pris
Print
Jacob Tingleff med army jakke

Ønsker du priser på Jacob Tingleff, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?