Book Klubien og Danseorkestret på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Klubien og Danseorkestret

Ta´ med til koncert med Klubien & Danseorkestret

Danseorkestret er kendt som et af de allerstørste danske 80´er bands overhovedet. Danseorkestret opstod i 1984, hvor de lagde landet ned primært med sangen ”Regndans”. Deres debutplade udkom året efter og indeholdt udover ”Regndans” også numrene ”Marianne”, ”Discodørmand”, ”Satellit” og ”Kom Tilbage Nu”. Alle er sange, der stadig spilles og synges herhjemme den dag i dag. Ved Rock Prisen i 1985 blev Danseorkestret kåret til ”Årets Nye Navn”, og så var vejen banet for det, der skulle blive Danseorkestrets store gennembrud. Albummet solgte over 70.000 eksemplarer og var en blanding af soul, reggae og latinamerikansk musik. Danseorkestret gav et væld af udsolgte koncerter over hele landet og eksisterer stadig i dag under navnet Klubien & Danseorkestret.

Forsanger Jørgen Klubiens karriere

Forsanger i Danseorkestret, Jørgen Klubien, har haft en lang og succesfuld karriere som tegner for Disney og Pixar. Californien har været en uudtømmelig kilde til inspiration med sin kulørte sammensætning af skæbner og steder og derfor finder man også musikalske ekkoer fra Motown-kataloget, som Klubien har dyrket siden sine københavnske drengeår. Klubien er stemmen bag nogle af Danmarks mest elskede hits som ‘Kom tilbage nu’ og ‘Regndans’ som både yngre og ældre generationer kan synge med på.

Udover at være kendt for sit arbejde som forsanger og komponist i Danseorkestret, er Klubien også kendt for sit arbejde med Elmer band, som har udgivet et album og to grand prix singler, og ikke mindst for sit livslange arbejde i amerikansk tegnefilm, som både tegner og manuskriptforfatter på bl.a. Pixars ‘Biler’ og ‘Toystory 2’, Disneys ‘Løvernes konge’ og ‘Den lille havfrue’, samt Tim Burtons ‘The Nightmare Before Christmas’ og ‘Frankenweenie’.

Still going strong: Mød Danseorkestrets forsanger

Ta´ med til årets hotteste soulkoncert når medlemmerne af Danseorkestret med forsanger Jørgen Klubien i spidsen deler ud af deres kærlighed til soulmusikken og spiller alle de store hits gennem karrieren som “Kom tilbage nu”, “Regndans”, ”Satellit”, ”Du & Mig”, ”Sidste Skrig” med mange flere, altså en koncert med masser af hits, dans og livsglæde, du kan leve længe på.

Har du spørgsmål til ledige datoer, pris eller andet i forbindelse med booking af Klubien & Danseorkestret er du naturligvis velkommen til at kontakte os, enten via kontaktformularen her på siden eller på tlf. 70 27 03 07. Alternativt kan du sende os en mail på showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på Klubien og Danseorkestret, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Klubien og Danseorkestret på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?