Book Peter og De Andre Kopier på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Peter og De Andre Kopier

Gasolin, når det er bedst

Hvis der skal være rock i Rabalderstræde til dit næste arrangement, er Peter og De Andre Kopier et godt bud på en sublim underholdning. Siden 1995 har Peter og De Andre Kopier haft stor succes, og i dag bliver bandet betragtet som et af de bedste Gasolin-kopibands i landet.

Ved hver koncert tager bandet publikum helt med ud over Langebro og skaber stor glæde med Larsens velspillede rocknumre. Når Peter og De Andre Kopier er på plakaten, er der nærmest statsgaranti for, at publikum får forkælet rockmusklerne med alle guldkornene fra de ubekymrede, glade 70'ere.

Det folkekære band, som har omtrent 30 år på bagen, spiller et hav af koncerter hvert eneste år, og er du på festival, vil Peter og De Andre Kopier højst sandsynligt optræde og forkæle med ikoniske numre fra Gasolin og Kim Larsen.

Hyldesten til Larsen kan både ses og høres, når bandet optræder og giver den gas til numre helt fra Kim Larsens solodage og til Gasolins opblomstring med de allerbedste hits.

Peter og De Andre Kopier pris

Sætter du også stor pris på et band, der leverer lige dét ekstra, og som kommer helt udover scenekanten hver eneste gang, de optræder? Der er ingen tvivl om, at man, med Peter og De Andre Kopier, får en fuldendt koncertoplevelse.

Skal du derfor arrangere en koncert, firmafest eller festival med et forrygende kopiband, hvor der ikke skal spares på den gode stemning og det høje humør, så er Peter og De Andre Kopier prisen værd.

Der er garanti for, at publikum, dine medarbejdere eller gæster, vil elske og sætte stor pris på en så livlig koncertoplevelse i selskab med det charmerende og underholdende band Peter og De Andre Kopier.

Book Peter og De Andre Kopier

Book Peter og De Andre Kopier, hvis du er interesseret i at høre populære hits, når bandet spiller for fulde drøn og går i Kim Larsens fodspor på respektfuld vis. Det er ikke til at tage fejl af, at bandet til alle tider har været optagede af Larsens fantastiske musik, som de formidler videre med manér.

Skal du holde en fest, der virkelig skal sættes gang i med høj musik, som alle kan danse til og skråle med på, så book Peter og De Andre Kopier. Man fortryder aldrig en god fest, hvor unge som gamle kan samles på dansegulvet og forenes om musikalske toner og rytmer.

Kontakt os endelig på telefon 70 27 03 07, hvis du har spørgsmål, store som små, så vil vi glædeligt besvare dem og hjælpe dig med at booke Peter og De Andre Kopier.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på Peter og De Andre Kopier, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Peter og De Andre Kopier på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters