Book Dan Andersen | Tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Dan Andersen

Danmarks komiske trubadur

Dan Andersen trådte ind i stand-up verdenen i 1997 og har sidenhen charmeret publikum på scener fra Afghanistan til Royal Arena. Han byder på et unikt guitarshow og lune foredrag. Med humor deler han sine personlige kampe mod angst, depression og fertilitetsbehandlinger. Med en dagligdag med høreapparat formår han at udfolde sjov og alvor på scenen. Hans musikalske indslag har opnået kultstatus på YouTube med over 3 millioner visninger.

Hans foredrag berører tabuer og skam om mentale udfordringer og fysiske handikap. Med komik som fortælleform formidler han alvorlige emner på en sjov og vedkommende måde. Han deler også hjertevarmt om fertilitetsrejsen. En rejse hvor han og kæresten overvandt nedsat sædkvalitet og nu er lykkelige forældre.

Komiker Dan Andersen

Dan Andersen er en skarp og karismatisk komiker. Han er kendt for sit humoristiske talent og evne til at underholde enhver forsamling. Med sin unikke stil, skarpe observationer og ikke mindst dynamiske tilgang, formår han appellere til et bredt publikum med sine sjove fortællinger og punchlines.

Han har optrådt på en lang række scener og begivenheder. Med hans erfaring som komiker sikrer en professionel og engagerende optræden hver gang. Med sin dedikation til sit håndværk er Dan Andersen en sikker succes til enhver begivenhed. Uanset om det er en firmafest, en privat begivenhed eller en større event, kan du forvente en mindeværdig underholdning på scenen.

Du kender ham fra

Dan Andersen har markeret sig som en alsidig og talentfuld entertainer gennem årene. I januar 2024 kunne man opleve ham i musikalsk comedyforedrag med titlen "Nedsat sædkvalitet, Nedsat hørelse, Opsat far!". Hans engagement i underholdningsbranchen strækker sig langt tilbage og inkluderer deltager i tv-programmer som Zulu Surprise, Stjerner i trøjen, På tværs af Danmark, Danmarks indsamling DR 2022 og Beat Diabetes.

Hans sceniske karriere omfatter også soloshows som "Dan Andersen På Vippen" fra 2019 og "Holder 100" fra 2007. Udover liveoptræden har han også været vært og skabt podcasts som "Fjernsyn for mig", der fokuserer på tv-anmeldelser, og "Hakkedrengene", der dykker ned i actionklassikere fra 80'erne og 90'erne. Andersen har også bidraget til velgørenhedsevents som Comedy Aid og optrådt ved forskellige stand-up-arrangementer som Stand.up,dk og ZULU Open Mic.

Book Dan Andersen

Du kan booke Dan Andersen til en uovertruffen aften, hvor hans guitarspil og vittigheder skaber en hyggelig atmosfære med latter og musikalitet. Han formår at opløfte selv komplekse emner med en unik blanding af musik og humor, der sikrer en mindeværdig og oplysende oplevelse. Dan kan ligeledes bookes til sit foredrag ”Lev med mørket  - lys på livet”.

Kontakt Showbizz Danmark for mere information. Det kan du gøre ved at benytte formularen her på siden, skrive til os på showbizz@showbizz.dk eller ringe til os på tlf. 70 27 03 07. Vi svarer lynhurtigt og glæder os til at hjælpe dig videre med dit arrangement.

 

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Dan Andersen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?