Book Carsten Knudsen på tlf: 70 27 03 07 - Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Carsten Knudsen

Jysk humor, når det er allerbedst

Ifølge Charles Darwin har vi udviklet os fra aber til mennesker, men Carsten Knudsen vil vise, at for nogle kan udviklingen have taget en helt modsat retning. Gennem et show, der kombinerer en bred vifte af sange og monologer, demonstrerer Carsten Knudsen en musikalsk ekvilibrisme krydret med en solid dosis humor.

Publikum føres med på en jordomrejse, hvor de stifter bekendtskab med alt fra flamingoer og mavedans til blues, jazz og folkemusik. Showet byder også på nye fortællinger om onkel Erling og konen Carla, deres daglige kampe med uhyrligheder som fladskærme og tør hud. Udover at få lattermusklerne i spil kan Carsten Knudsen også med rette kalde sig "royal ukulele-leverandør," da han flere gange har spillet ukulele for Hendes Majestæt Dronningen. Carsten Knudsens primære instrument er dog guitaren, selvom der er en vis risiko for, at han på scenen også inddrager et 32 mm wavin rør eller sin mors salmecykel.

Kendt fra "De Nattergale"

Mange vil genkende Carsten Knudsen som dansk musiker, komiker og ikke mindst som medlem af det danske revy- og underholdningsensemble "De Nattergale," dannet i 1980 og oprindeligt bestående af Carsten Knudsen, Uffe Rørbæk Madsen og Viggo Sommer. Ensemblet er kendt for deres musikalske komik og har præget dansk underholdning gennem flere årtier. Trioen er særligt kendt for den kultagtige julekalender "The Julekalender," der med tiden er blevet en del af det danske sprog.

Book Carsten Knudsen

Kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller send os en mail på showbizz@showbizz.dk for at nærmere om muligheden for at booke Carsten Knudsen til dit næste event.

Hvis du er interesseret i, hvad vi ellers tilbyder af spændende underholdning, så følg meget gerne med på vores Instagramprofil, hvor vi deler sjove opslag af alle vores artister. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for mere information. Vi ser frem til at hjælpe med at arrangere det helt rette for dig og dine gæster.

Galleri
Pris
Print
Carsten Knudsen under vandet Carsten Knudsen kigger til siden med hat på
Carsten Knudsen i fem versioner

Ønsker du priser på Carsten Knudsen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?