Book komiker Brian Lykke på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Brian Lykke

Skuespiller og stand-up komiker

Hele Danmark er på fornavn med Brian Lykke, der kan betegnes som en af landets sjoveste komikere - og med absolut god grund. Hver gang Brian Lykke bookes til et arrangement, leverer han et hav af sjove figurer med særegnende træk: alt fra den speedsnakkende Jeff i Krysters Kartel til den forsmåede og ubehøvlede sportsvært Gert Rehmer i sketchen Kæft Kælling – Dét Sport i Live fra Bremen. Hvis din fest eller arrangement har brug for et underholdende pift, så er det Brian Lykke, du skal have til at få den ud på det festlige skråplan. Der er garanti for god stemning, underholdning på højt plan og komik udover det sædvanlige.

Hvem er Brian Lykke?

Brian Lykke er født den 23. april 1976 i Silkeborg. Han udmærker sig ved at mestre både skuespil, komik og tekstforfatning. Mest elsket er Brian Lykke nok stadig for sin medvirken på cykelholdet i Drengene fra Angora (DR2), som blev en landeplage på TV for en del år siden. Men han har også været med i en lang række af andre humoristiske tv-udsendelser, blandt andet Trio Van Gogh (DR2), Mørk & Jul (TV2 Zulu), Skråplan (DR2), Krysters Kartel (DR2), komedien Klassefesten samt ikke mindst Live Fra Bremen (TV2) noget om. Samtidig er Brian Lykke en uhyre populær og meget benyttet skuespiller, som har medvirket i et utal af tv-programmer.

Book Brian Lykke

Man er ikke i tvivl om at have med en professionel og dygtig komiker at gøre, når først Brian Lykke optræder. Smilene og latteren skal nok brede sig blandt publikum i løbet af ingen tid og vare ved under hele arrangementet. Book Brian Lykke og få en humoristisk aften med højt humør og spas. Kontakt os for mere information. Det kan du gøre ved at benytte formularen her på siden, skrive til os på showbizz@showbizz.dk eller ringe til os på tlf. 70 27 03 07.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Brian Lykke, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Brian Lykke

John Aage Jørgensen, Nordic Sugar

"Vi havde en fantastisk fest på Kikko i fredags og Brian Lykke gjorde det fantastisk. Der var grin fra start til slut. Tak for hjælpen."

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters